Säsongskort

Läs mer om säsongskortsläppet i vår nyhet som publicerades 2021-06-28!

Säsongskortet 2021 började säljas en bit in i säsongen i och med de restriktioner som rådde. Till 2022 hoppas vi på ett bättre upplägg så att du som Siriussupporter kan se hela säsongen på Studan!

OM SÄSONGSKORTET

ALLA ALLSVENSKA MATCHER
Säsongskortet ger dig tillträde till Sirius 15 allsvenska hemmamatcher under 2021 på vald sektion. Samt tillgång till våra hemmamatcher i Svenska Cupen.

FÖRLÄNGNING OCH PLASTKORT
Du som förlänger ditt säsongskort kan med fördel använda samma fysiska plastkort till nästkommande säsong. Till säsongen 2022 kommer du kunna förlänga samma plats som du hade 2020, på grund av de förutsättningar som rått 2021. Du som ändå vill ha ett nytt plastkort kan köpa till dig det i samband med säsongskortsköpet alternativt använda ditt säsongskort som digital biljett.

KORTET I MOBILEN
Du kan enkelt komma åt ditt säsongskort digitalt. Dels får du i samband med köpet ett mejl med nedladdningsbara PDF- och mobilversioner av ditt säsongskort, men du kan också komma åt säsongskortet genom appen Sirius Live, som du kan ladda ner till din Iphone eller Android-telefon. Om du registrerar dig och loggar in i appen med samma mejladress som du har kopplad till ditt säsongskort så kan du hitta kortet där, tillsammans med eventuella andra biljetter du köpt till våra matcher. Exakt samma procedur har du även via siriusfotboll.ebiljett.nu.

LÅNA UT DIN PLATS
Om du skulle missa någon match under året kan du enkelt skicka vidare din plats till en kompis digitalt, och därmed slippa krånglet med att lämna över det fysiska kortet. På så sätt står inga platser på Studan tomma i onödan. Detta gör du i inloggat läge på siriusfotboll.ebiljett.nu.

FLERA BETALSÄTT
Utöver kredit- och betalkort kan du välja att betala dina säsongskort även med faktura eller via Swish. Dessutom finns möjlighet till delbetalning genom Klarna.

FRÅGOR?
Om något strular eller du inte hittar informationen du söker här, hör av dig till oss på biljett@siriusfotboll.se.

Våra huvudpartners

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch