Säsongskort

SÄSONGSKORT 2024

OM SÄSONGSKORTET
Förlängning från 16 november och öppet släpp från 28 november.

ALLA ALLSVENSKA MATCHER
Säsongskortet ger dig tillträde till Sirius 15 allsvenska hemmamatcher på vald sektion. Samt tillgång till våra hemmamatcher i Svenska Cupens gruppspel och träningsmatcher på Studenternas.

FÖRLÄNGNING OCH PLASTKORT
Du som förlänger din säsongskortsplats kan använda samma fysiska plastkort till nästkommande säsong, förutsatt att du inte byter biljettyp. Du som vill ha ett nytt plastkort, och inte bara en digital biljett, kan köpa till dig det i samband med säsongskortsköpet på webben.

KORTET I MOBILEN
Du kan enkelt komma åt ditt säsongskort digitalt. Dels får du i samband med köpet ett mejl med nedladdningsbara PDF- och mobilversioner av ditt säsongskort, men du kan också komma åt säsongskortet genom appen Sirius Live, som du kan ladda ner till din Iphone eller Android-telefon. Om du registrerar dig och loggar in i appen med samma mejladress som du har kopplad till ditt säsongskort så kan du hitta kortet där, tillsammans med eventuella andra biljetter du köpt till våra matcher. Exakt samma procedur har du även via siriusfotboll.ebiljett.nu.

LÅNA UT DIN PLATS
Om du skulle missa någon match under året kan du enkelt skicka vidare din plats till en kompis digitalt, och därmed slippa krånglet med att lämna över det fysiska kortet. På så sätt står inga platser på Studan tomma i onödan. Detta gör du i inloggat läge på siriusfotboll.ebiljett.nu.

FLERA BETALSÄTT
Utöver kredit- och betalkort kan du välja att betala dina säsongskort även med faktura eller via Swish. Dessutom finns möjlighet till delbetalning genom Klarna.

FRÅGOR?
Om något strular eller du inte hittar informationen du söker här, hör av dig till oss på biljett@siriusfotboll.se.

SÄSONGSKORTSPRISER

Sittplats
Vuxen (18+) 2399-4199:-
Ungdom (7-17år) 1599-2399:-
Sittplats premium
Vuxen (18+) 4999:-
Ungdom (7-17år) 2999:-
Familjeläktare
Vuxen (18+) 2999:-
Ungdom- Spurtkortet
(7-17år)
799:-
Ståplats
Medlem Sirius Fotboll 1499:-
Vuxen (18+) 1999:-
Student 1799:-
Ungdom (7-17år) 1199:-

*Finns även student- och pensionärspris till Aktiv Sittplats respektive Sitt Kant Östra som du hittar vid ditt biljettköp. Där hittar du också ett rabatterat pris till Ståplats Arkens Gärde för medlemmar i supporterföreningen Västra Sidan.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch