Karriärdagen

Är du mellan 18-29 år och motiverad till att hitta ett arbete?

Sirius Fotboll tillsammans med Arbetsförmedlingen och Arbetsmarknadsförvaltningen i Uppsala anordnar lördagen den 27 oktober en Karriärdag för att hjälpa kanske just dig!

Syftet med Karriärdagen är att skapa en mötesplats mellan arbetslösa ungdomar i åldern 18-29 och företag från Uppsalas näringsliv, som träffas i en neutral och avslappnad miljö.

Karriärdagen är tänkt att fungera som ett alternativ till traditionell vägledning, en möjlighet att träffa riktiga yrkespersoner som kan berätta om sitt yrke och dela med sig av sin personliga resa och samtidigt upplysa ungdomar om branscher och företag där det finns behov.

Karriärdagen fungerar också som ett sätt att kombinera detta med information om yrkesutbildningar och andra sätt att utbilda sig.

Sammanfattningsvis vill vi med karriärdagen:
– motivera ungdomar att öka sina kunskaper om arbetsmarknaden och vilka yrken och vägar man kan välja
– skapa kontaktytor
– erbjuda möjligheter till praktik/arbete

Vi siktar på att ha med runt 10 företag under dagen. Varje företag representeras av 2-3 personer. Dagen kommer att bestå utav ett mingel, föreläsningar, gemensam lunch samt avslutas med en fotbollsturnering. Allt detta sker den 27 oktober vid Marknaden i Gottsunda Centrum och i sporthallen.

ANMÄLAN: Är du intresserad av att delta? Fyll i formuläret via länken nedan senast den 15 oktober!
ANMÄL DIG HÄR: https://goo.gl/uYk5gE

Har du frågor? Tveka inte att kontakta någon av oss projektledare!

Ian Sirelius, ian.sirelius@siriusfotboll.se
Mejsam Abdulla, mejsam@siriusfotboll.se
Lovisa Orsberg, lovisa.orsberg@gmail.com

Copyright (C) 2019 IK Sirius Fotboll

×