Saker att göra i Uppsala

En upplevelse du sent kommer glömma!

Upplev Sirius - Mer än bara fotboll i Uppsala

Upptäck ett fantastiskt evenemang i hjärtat av Uppsala med Sirius Fotboll! För sportintresserade Uppsalabor som ännu inte har upplevt magin på våra matcher, erbjuder vi så mycket mer än bara fotboll – det är en helhetsupplevelse för hela sällskapet, stora som små.

Vad kan du göra i Uppsala?

Sirius event på Studenternas samlar flera tusen besökare och är inte bara för de inbitna fotbollsfansen. Det är en rolig aktivitet för hela familjen eller perfekt för en dag med vännerna. Förvänta dig inte bara fotboll på elitnivå, utan även en levande atmosfär med flaggor, sång och spännande aktiviteter inför matchen. Våra evenemang börjar oftast två timmar innan avspark och är ett perfekt sätt att tillbringa en dag i Uppsala.

Missa inte chansen att uppleva fotboll på ett helt nytt sätt – bättre än någonsin! Välkommen till en värld av spänning, gemenskap och fantastisk underhållning. Matchens gång kan vara en känslomässig berg- och dalbana för många besökare. Luta dig tillbaka och häng med i svängarna.

Saker att göra på arenatorget

Arenatorget, beläget mellan Uppsala stadspark och Studenternas norra ståplatsläktare*, framför entré M och N, erbjuder en skön atmosfär med musik, aktiviteter, flaggor och sång från publiken. Värm upp inför matchen med fotbollsdart, fotbollspingis, Speedshooting, Spontanfotboll, popcorn och andra roliga aktiviteter. Om du har yngre sällskap med dig kan du läsa mer om aktiviteter för barn i Uppsala här.

*  Den norra ståplatsläktaren på Studenternas är hemmastå och kallas för Arkens Gärde, döpt efter platsen där IK Sirius startades i Uppsala. Här håller de olika supportergrupperna till som bidrar till inramningen av matcherna.

Arenatorget innan matchstart

Arenatorget med massor av saker att göra

Försnack på Brasserie21

Ladda upp inför matchen med Försnack på Brasserie21. Upplev exklusiva intervjuer med relevanta gäster, klubbrepresentanter eller tidigare spelare från Sirius, njut av god mat och dryck och en härlig stämning. En perfekt start för att ladda upp inför den kommande matchen. Alla är välkomna oavsett om du har matchbiljett eller inte, eller vilket lag du är där för att heja på.

Försnack på Brasseri21

Försnack på Brasserie21

Öka spänningen med 50/50-lotten

Gör ditt evenemang ännu mer spännande genom att delta i vår 50/50-lott. Köp lotter digitalt eller från våra säljare på plats. Varje lott kostar 30 kr, eller fyra lotter för 100 kr. Den gemensamma vinstpotten dras vid varje matchtillfälle, och vinnarna presenteras på arenan. Du köper dina lotter digitalt på siriusfotboll.yourclubmate.com.

Är du ägaren till en vinnande fysisk lott och har ännu inte hämtat ut din vinst? Mejla en bild på din lott till ekonomi@siriusfotboll.se

I appen Sirius Live kan du va med och påverka

För dig som ännu inte har upptäckt den magiska stämningen på våra matcher, ger appen dig en direkt inblick och enkel åtkomst till all information så som vilka kiosker som är öppna, vart du kan köpa merch, matchens vara i Siriusshopen och övrig information som kan vara bra att veta under ditt besök.

I appen kan du se livestatistik och under våra hemmamatcher får du möjligheten att vara delaktig genom att rösta fram matchens lirare i Sirius och påverka resultatet.

Appen Sirius Live är ditt digitala matchprogram som uppdateras allt eftersom matchen pågår.

Recension efter vårt evenemang 4 juni 2023, IK Sirius – IFK Värnamo.

As an English visitor to Uppsala, it was a well organised, excellent and very simple experience coming to your excellent stadium. Sirius is now my summer team.

Nästa Allsvenska match:

Lördagen den 13 juli tar vi mot GAIS på Studenternas i omgång 14 av Allsvenskan 2024.

Avsparkstid: 17.30.

Som säsongskortsinnehavare har du fri entré till samtliga hemmamatcher.

2022-09-04 Sirius - Djurgården

Matchbesökare på väg till Studan på Sjukhusvägen.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch