GRÄNSLÖS FOTBOLL

IDROTT SKAPAR DRÖMMAR
DRÖMMAR BYGGER SAMHÄLLEN

Unga människor som får ta del av laganda, respekt, fysisk aktivitet och engagemang från vuxna växer som individer. Det vet vi. Sirius Fotboll erbjuder allt det, i olika former. Här finns spetsen och bredden, från elit till akademi, ungdom och ideella ledare som aktiverar massor av ungdomar varje vecka. Och inte minst finns Gränslös Fotboll.

Med Gränslös Fotboll flyttar vi ut från våra ”vanliga” arenor. Här får ungdomar som kanske aldrig skulle kommit i kontakt med sporten och gemenskapen den ger en chans att vara med. En chans till ett bättre liv. Det här är möjligt för att alla inom klubben tar sitt ansvar, som allsvensk spelare är det självklart att även vara engagerad i ungdomarna. Idrott är integration och inom Gränslös Fotboll lockar vi många ensamkommande ungdomar till livsviktig gemenskap. De hjälper även till vid allsvenska matcher som publik- och biljettvärdar.


DET HÄR ÄR GRÄNSLÖS FOTBOLL

Nattfotbollen
Med Nattfotbollen har vi flyttat idrotten till några av Uppsalas lite stökigare områden, som till exempel Gottsunda, Stenhagen och Gränby. Där behovet av aktivitet och vuxen närvaro är stort. På lördagkvällar öppnar vi hallarna så att ungdomar kan spela fotboll tillsammans och umgås med våra elitspelare. Fokus ligger på kamratskap och sunda värderingar och alla ungdomar runtom i staden är välkomna.

Idag är Nattfotbollen det projekt i landet som lockar absolut flest ungdomar till spontanidrott. Cirka 250 varje helg. Och åldersspannet är brett, från 8-25 år. Projektet är en del av ökad integration i Uppsala och allt fler ensamkommande barn hittar till oss. Vi vill erbjuda dem en trygg och rolig miljö som också är en väg in i samhället.

Idag arrangeras Nattfotbollen på fem ställen i Uppsala varje lördagkväll.

Gottsunda Sporthall kl 18.00 – 23.00
Sävja Sporthall kl 20.00 – 23.00
Gränbyskolans sporthall kl 20.00 – 23.00
Västra Stenhagenskolans sporthall kl 21.00 – 23.00
Anders Diöshallen kl 20.00 – 23.00

Siriusbollen
Med Siriusbollen aktiverar vi unga människor med nedsatt funktionsförmåga. Vi skapar en plats där de får träna och spela fotboll som ett lag. Projektet har ett starkt fokus på glädje och kamratskap.


Vill du vara med?

Kontakta marknad@siriusfotboll.se

Vi hoppas att du vill vara med och stötta vårt samhällsbygge. Vår idé om att idrott ska vara tillgängligt för alla. Med ett medlemskap i Gränslös Fotboll får du, förutom en bra känsla i magen, möjlighet att skapa relationer med andra medlemmar. Och så klart kommer du att synas tillsammans med ett av Uppsalas mest exponerade varumärken.

”Att sponsra Sirius är ett utmärkt sätt för oss att engagera ungdomar i en positiv verksamhet.”
Structor

”När många tar ansvar kan vi förebygga utanförskap och bidra till trygghet i samhället.”
Länsförsäkringar

Copyright (C) 2019 IK Sirius Fotboll

×