Välkommen till Studan

Matchdag

Nästa match:

Matchdag

Välkommen till Studan! Nedan och i menyn här intill följer den viktigaste informationen du kan behöva inför ditt besök på Studenternas. Klicka på varje enskild rubrik för att läsa mer!

Studan2020-2

MATCHER: Spelschemat för A-laget hittar du här på hemsidan under ”Matchdag” och därefter ”Spelschema”. Du kan även prenumerera på alla A-lagets matcher direkt till din kalender genom följande länk:

>> Kalender IK Sirius

BILJETTER: Biljetter köper du alltid enklast innan du kommer till arenan. Du köper via siriusfotboll.ebiljett.nu eller appen Sirius Live.

ARENAN: Vår hemmaplan heter som bekant Studenternas, eller ”Studan”, och ligger vackert belägen i Stadsträdgården intill Fyrisån i centrala Uppsala.

ORDNINGSREGLER: Vad får tas med in på arenan i samband med våra matcher? Kika in sidan om ordningsregler för att få svar på dina frågor och läsa Sirius Fotbolls policy för ordningsstörningar.

BORTTAPPADE FÖREMÅL: Har du tappat bort ett föremål under en Siriusmatch? Läs mer om hur du går tillväga här.

KLACK: Studenternas erbjuder många olika platser och sektioner, men för dig som vill skapa stämning och färga Studan blåsvart på bästa sätt är det kanske främst ståplats som gäller! Ståplatssektionen finner du på arenans norra kortsida, och där håller Siriusklacken till. För dig som vill träffa andra supportrar, åka på bortaresor och hjälpa till att skapa stämning på Studan är ett bra första steg att gå med i supporterföreningen Västra Sidan. Västra Sidan Supporters är en fristående supporterförening som följt Blåsvart i vått och torrt sedan 1997. Läs mer om Västra Sidan på deras hemsida

KONTAKTA OSS: Har du en fråga eller fundering inför våra matchevenemang? Kontakta oss här!

SUPPORTERFRÅGOR: Har du en supporterfråga? Kontakta våra SLO:er här!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch