Matchdag

Välkommen till Studan! Nedan och i menyn här intill följer den viktigaste informationen du kan behöva inför ditt besök på Studenternas. Klicka på varje enskild rubrik för att läsa mer!

MATCHER: Spelschemat för A-laget hittar du här på hemsidan under ”Våra lag” och därefter ”Herr”. Du kan även prenumerera på alla A-lagets matcher direkt till din kalender genom följande länk:

>> Kalender IK Sirius

BILJETTER: Biljetter köper du alltid enklast innan du kommer till arenan. Du köper dem bland annat via siriusfotboll.ebiljett.nu, appen Sirius Live eller i UNT:s City-butik på Kungsgatan 47.

ARENAN: Vår hemmaplan heter som bekant Studenternas, eller ”Studan”, och ligger vackert belägen i Stadsträdgården intill Fyrisån i centrala Uppsala. Just nu är Studenternas under ombyggnad, vilket medför många härliga förbättringar men också en del utmaningar. Vi gör allt för att din upplevelse ska bli så bra den bara kan bli under byggtiden!

KLACK: Studenternas erbjuder många olika platser och sektioner, men för dig som vill skapa stämning och färga Studan blåsvart på bästa sätt är det kanske främst ståplats som gäller! Ståplatssektionen finner du på arenans norra kortsida, och där håller Siriusklacken till. För dig som vill träffa andra supportrar, åka på bortaresor och hjälpa till att skapa stämning på Studan är ett bra första steg att gå med i supporterföreningen Västra Sidan. Västra Sidan Supporters är en fristående supporterförening som följt Blåsvart i vått och torrt sedan 1997. Läs mer om Västra Sidan på deras hemsida

Copyright (C) 2020 IK Sirius Fotboll

×