Bli en del av Sirius Fotboll

Företag

Bli partner

Bli en del av Sirius Fotboll

Som partner till Sirius Fotboll får ni fantastiska möjligheter på Studenternas fotbollsarena tillsammans med ett av Uppsalas starkaste varumärke. Intresset för Allsvenskan och Sirius har aldrig varit större. 

Tillsammans skapar vi möjligheter för er att vässa era affärer och relationer med kunder och medarbetare. Behöver ni skapa fler affärsrelationer, få mer exponering av ert varumärke eller vill ni engagera er i samhället och hållbarhetsfrågor?

Vi skapar partnerskap som passar olika företags behov och vi är en mötesplats som genomsyras av gemenskap, goda värderingar, professionalitet och affärsmannaskap.

Läs mer om de olika delarna ett partnerskap kan innehålla i menyn ovan.

Partner till Sirius Fotboll

Ett engagemang och partnerskap utöver det vanliga

Du som partner till oss är en självklar del av Siriusfamiljen. Du får möjlighet att delta och och nätverka på våra på våra kontinuerliga partnerträffar och partneraktiviteter. Vissa aktiviteter är fotbollsrelaterade, andra inte. Vi har ett gott utbud som gör att ett partnerskap med oss passar företag från olika branscher.

Under året har vi 15 allsvenska hemmamatcher på Studenternas och i samband med dem finns flera goda möjligheter för att få ditt varumärke att synas. Du väljer själv vad som passar bäst; aktiviteter på Arenatorget, exponering på storbildskärmen eller kanske en halvtidsaktivitet på planen? Dina ambitioner avgör.

Kontaktpersoner

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch