Huvudpartners

Dags för match?

Köp biljetter

Gå på match

Vi vill underlätta för våra besökare, så nedan följer den viktigaste informationen du behöver för att hitta till våra matcher och hur du går tillväga för att köpa biljetter på enklaste sätt. Klicka på länkarna i rubrikerna för att läsa mer.

MATCHER: Spelschemat för A-laget och U21 hittar du här på hemsidan under ”Lagen”. Du kan även prenumerera på alla A-lagets matcher direkt till din kalender genom följande länk:

>> Kalender IK Sirius 2017

BILJETTER: Biljetter köper du enklast i förväg via siriusfotboll.ebiljett.nu. Vi uppmanar alla våra besökare att köpa förköp, då detta underlättar vid insläppen på Studan och gör att både ni och vi slipper långa köer! Därför får dessutom du som köper biljetterna i förväg via siriusfotboll.ebiljett.nu ett billigare pris än om du hade köpt dem i insläppet på Studan.

ARENAN: Vår vackra hemmaplan heter som bekant Studenternas IP, eller ”Studan”. Dit är det lätt att ta sig med alla möjliga färdmedel, men få saker slår en promenad genom stadsparken längs med Fyrisån fram till Studan en matchdag.

>> Läs mer om Studenternas IP

ENTRÉER:

Säsongskort eller biljett till ståplats (utöver bortastå) gäller för inpassering vid den norra entrén (bakom kortsidesläktaren, ut mot Stadsparken).

Säsongskort eller biljett till sittplats samt VIP gäller för inpassering vid den östra entrén (bakom huvudläktaren, ut mot Fyrisån).

För bortasupportrar används den södra entrén ut mot Ulleråkersvägen

 

KLACK: Vid den norra kortsidan, mot Stadsparken, står säsongen 2017 en ny ståplatsläktare. Där håller från och med i år den trogna supporterföreningen Västra Sidan och andra sjungande supportrar till. Vill du hjälpa till att få Studan att leva upp så är den norra ståplatssektionen rätt plats för dig! Allt som krävs är en ståplatsbiljett (kortsida) och ett blåsvartpublik hjärta.

Västra Sidan Supporters är en fristående supporterförening som följt Blåsvart i vått och torrt sedan 1997. Läs mer om Västra Sidan på deras hemsida

Copyright (C) 2017 IK Sirius Fotboll

×