Utbildning av ungdomsspelare

Som ungdomsspelare i Sirius Fotboll erbjuder vi dig mer än bara fotbollsutbildning. Genom vårt breda nätverk har vi möjlighet att utbilda barn och ungdomar i allt från barnkonventionen och dess innebörd till sunda värderingar och ett gott kamratskap i och utanför omklädningsrummet.

PACS

PACS är en barnrättsorganisation som arbetar med att stärka barns rättigheter inom idrotten. Samarbetet mellan Sirius Fotboll och PACS innebär bland annat att samtliga ledare inom Sirius Fotboll, från styrelse till ungdomstränare, genomför utbildningar om barns rättigheter utifrån Barnkonventionen. Barnkonventionens dag har uppmärksammats tillsammans med Sirius F07 sedan 2019.

>> Läs mer om hur vi uppmärksammade barnkonventionens dag 2019.
>> Läs mer om hur vi uppmärksammade barnkonventionens dag 2020.
>> Till PACS hemsida.

”STOPPA SKITSNACKET” – LOCKER ROOM TALK

Genom vår partner Länsförsäkringar Uppsala har vi möjlighet att samarbeta med organisationen Locker Room Talk (LRT). Samarbetet innebär att LRT möter spelare och ledare från våra ungdomslag för att samtala kring jämställdhet och attityder, projektet går under namnet ”Stoppa skitsnacket”. Samtalen är inte bara en engångsföreteelse utan besöken genomförs kontinuerligt under åtta veckor.

>> Fler filmer om #stoppaskitsnacket.
>> Läs mer om samarbetet på Länsförsäkringar Uppsalas hemsida.

>> Till Locker Room Talk.

Samarbetspartners

Läs mer om ”Stoppa skitsnacket” och samarbetet med Locker Room Talk och Länsförsäkringar Uppsala på lansforsakringar.se/uppsala

Läs mer om PACS på pacssverige.se.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch