Sirius storsatsar på familjeläktaren inför 2020

  • App
02082021_1627885279.jpeg

Dubbelt så många platser, säsongskort för 495:- och massor av roliga aktiviteter för barnen. Sirius Fotboll satsar stort på att utveckla familjeläktaren på Studenternas till säsongen 2020!

Inför säsongen 2019 introducerade Sirius Fotboll familjeläktaren på Studenternas västra långsida. Den blev en av arenans populäraste sektioner under årets säsong, och när vi går in i säsongen 2020 på ett färdigbyggt Studenternas dubbleras den nu i storlek, från att ha innefattat delar av sektion 1 till att nu bestå av hela sektion 1 och halva sektion 2.

– Vi har märkt av ett allt större intresse från familjer och våra yngre supportrar, och familjeläktaren har varit ett väldigt populärt tillskott till arenan under den här säsongen. Det är något vi vill bygga vidare på, säger Linus Wallén, evenemangsansvarig i Sirius Fotboll.

Familjeläktaren finns till för att erbjuda barnfamiljer en egen plats på arenan, anpassad efter deras behov och inte minst plånbok. Priset för ett säsongskort för barn på familjeläktaren 2020 blir bara 495:-.

Dessutom kommer konceptet under 2020 att utvecklas med olika aktiviteter för barnen och deras familjer inför och efter matcherna, i direkt anslutning till familjesektionerna. Mer information om det kommer närmare säsongen!

– Vi har väldigt mycket roligt på gång inför säsongen och ser fram emot att få välkomna alla familjer in på Studenternas i vår, säger Linus Wallén.


>> Köp säsongskort här

>> Läs mer om säsongskort 2020

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch