Säsongskort 2019

En historisk säsong väntar på Studan. En ny arena växer fram där du kan vara med och skapa nya minnen, starta en ny era. För första gången någonsin gör Sirius sin tredje raka säsong i allsvenskan. Tillsammans ser vi till att det blir många fler.

Du köper ditt säsongskort på siriusfotboll.ebiljett.nu

Vill du ha säsongskort till ditt företag? Läs mer om våra företagserbjudanden här!

>> Köp ditt säsongskort här!

FÖRSÄLJNINGSPERIODER

21 november – 3 december
Förtursförsäljning till kampanjpriser för dig som är medlem i Sirius Fotboll eller ska förnya ditt säsongskort från 2018! Gäller sittplats.

3 december – 31 december
Försäljningen öppnar för alla, med kampanjpriser för dig som köper ditt säsongskort innan nyår! Här öppnar även ståplats.

1 januari – säsongsstart
Fortsatt öppen försäljning med ordinarie priser.

>> Kategorier och priser

>> Om Studenternas 2019


OM SÄSONGSKORTET

ALLA ALLSVENSKA MATCHER
Ditt säsongskort ger dig tillträde till Sirius 15 allsvenska hemmamatcher under 2019, som du kan följa från ståplats på den östra långsidan eller från den alldeles nya huvudläktaren på den västra långsidan, där du kan bli den allra första att välja ut och säkra din egen stol för de kommande decennierna på Studan!

FYSISKT OCH DIGITALT
Du får förstås ett fysiskt säsongskort, som skickas hem till dig så snart som möjligt efter din beställning.

Men du kan också komma åt ditt säsongskort digitalt. Dels får du i samband med köpet ett mejl med nedladdningsbara PDF- och mobilversioner av ditt säsongskort, men du kan också komma åt säsongskortet genom appen Sirius Live, som du kan ladda ner till din Iphone eller Android-telefon. Om du registrerar dig och loggar in i appen med samma mejladress som du har kopplad till ditt säsongskort så kan du hitta kortet där, tillsammans med eventuella andra biljetter du köpt till våra matcher.

NYA BETALSÄTT
Nytt för i år är att du kan välja att betala dina säsongskort även med faktura eller via Swish, utöver kredit- och betalkort. Dessutom finns möjlighet till delbetalning genom PayEx.

STRULAR NÅGOT?
Om något strular och du inte hittar informationen du söker här, hör av dig till oss på biljett@siriusfotboll.se

Copyright (C) 2019 IK Sirius Fotboll

×