Huvudpartners

Dags för match?

Köp biljetter

Säsongskort 2018

Efter ett fantastiskt första allsvenskt år tillsammans är det nu dags att säkra din plats på Studan även säsongen 2018. Läs mer här nedan om hur du förnyar dina platser från i år eller skaffar din nya, alldeles egna stol för hela den allsvenska säsongen på Studans läktare.FÖRNYA DITT SÄSONGSKORT
14–30 NOVEMBER

Du som haft säsongskort på sittplats 2017 har under denna period chansen att förnya ditt säsongskort med samma platser för säsongen 2018. Dina platser från i år finns reserverade fram till den 30 november. Förnya innan dess till rabatterat pris!

>> Så förnyar du ditt säsongskort!


BLI MEDLEM – FÅ FÖRTUR
24–30 NOVEMBER

Den 1 december öppnar nyförsäljningen av säsongskort inför säsongen 2018, men du kan redan nu förköpa ditt säsongskort för att vara säker på bästa möjliga plats. Allt du behöver göra är att samtidigt teckna medlemskap i Sirius Fotboll för 2018! Alla lediga platser från 2017 finns att välja på.

>> Köp ditt säsongskort med förtur här!


KÖP NYTT SÄSONGSKORT
1 DECEMBER–SÄSONGSSTART

Förnyelseperioden är över och vi öppnar upp samtliga kvarvarande stolar för dig som vill köpa en ny plats. Här släpps även säsongskorten till ståplats. Rabatterat pris fram till nyår!

Mer information kommer.


 

VARFÖR SÄSONGSKORT?

Med ett säsongskort får du framför allt en garanterad plats på samtliga Sirius hemmamatcher i Allsvenskan 2018 och behöver aldrig oroa dig för lapp på luckan. Under 2017 var sittplatsläktaren slutsåld vid samtliga våra hemmamatcher.

Du får också gå genom särskilda säsongskortsinsläpp i entrén för snabbare och smidigare inpassering på arenan, och om du väljer sittplats har du en alldeles egen stol på Studans läktare.

 

HUR SER STUDENTERNAS UT 2018?

I och med att bygget av den nya arenan som ska stå klar på Studenternas 2020 inleds under vintern kommer arenan 2018 att se lite annorlunda ut jämfört med i år.

För dig på sittplats blir det ingen skillnad, huvudläktaren på den östra sidan står kvar som vanligt under 2018.

Men ståplatsläktaren på den västra långsidan rivs. Istället kommer ståplatsläktaren på den norra kortsidan att utökas från 1500 till ca 2500 platser, och en likadan läktare för ytterligare uppemot 2500 personer ställas mitt emot på den södra kortsidan.

Observera att kapacitet, utformning och exakt placering av ståplatsläktarna på skissen nedan är preliminär!

SÄSONGSKORT STÅPLATS
Säsongskort på ståplats kommer säsongen 2018 att säljas till den norra kortsidan. Den södra kortsidan kommer att innefatta en flexibel bortasektion och i övrigt öppnas upp för ett visst antal lösbiljettsköpare beroende på bortasektionens storlek.

Säsongskorten till ståplats kommer ut till försäljning den 1 december. Mer information följer inom kort.

Priser säsongskort 2018 - Gäller fram till nyår

SITTPLATS

Biljettyp Priskategori 1 Priskategori 2
Vuxen 3495:- 3195:-
Ungdom/Student 2295:- 2095:-

STÅPLATS (släpps 1 december)

Kategori
Vuxen Kommer snart
Ungdom/Student Kommer snart

Priskategori 1 = De flesta sittplatserna
Priskategori 2 = De fyra nedersta raderna (12-15) samt ett fåtal andra stolar som delvis skyms av pelare eller liknande.

Vuxen = 17 år och äldre
Ungdom = Upp till 16 år
Barn upp till 6 år har fritt inträde till ståplats eller för att sitta i knät på sittplats. För egen stol gäller ungdomspris.

Copyright (C) 2017 IK Sirius Fotboll

×