Väskförbud på Studenternas

Det råder väskförbud på större evenemang i Sverige, däribland matcher i Allsvenskan. Det innebär att du som besökare till Sirius matcher på Studenternas inte får ta en medhavd väska in på arenan.

Polismyndigheten meddelade hösten 2023 att inga väskor får tas med in på större evenemang i Sverige. Detta gäller alla storlekar och inkluderar även plastpåsar, genomskinliga och täckta. Vi uppmanar alla att komma i god tid till Studenternas på matchdag, då väskförbudet kan innebära längre tid vid entréerna.

I Siriusbutiken mellan entré M och N finns en väldigt begränsad möjlighet att låsa in sin väska mot en avgift på 50 kr. På grund av den begränsade möjligheten kan man inte räkna med att få plats för sin väska, därför uppmanar vi alla matchbesökare att lämna väskor och påsar hemma.

Undantag från väskförbudet kan göras för personer som av medicinska skäl behöver ta med en väska in på evenemangsområdet. Samt personer med barn som har behov av en skötväska, efter kontroll. Även arbetande personal är undantagna från förbudet.

På Polismyndighetens hemsida kan du läsa mer om vad väskförbudet innebär.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch