Säsongskort 2021

Frågor och svar

Säsongskort 2021 – Frågor och svar

Vi summerar nu ett speciellt fotbollsår utan publik på Studenternas och tar sikte på 2021 med förhoppningar om att välkomna publiken tillbaka till läktaren. Med hänsyn till den rådande samhällssituationen avvaktar vi dock med försäljningen av säsongskort tills vidare.

I skrivande stund vet vi inte hur det blir med publik år 2021 och därför kan vi inte heller utlova någon garanti på att du som skulle köpa säsongskort också skulle få se matcherna på plats på Studan. Det oklara läget gör att biljettsituationen inte är optimal för någon part, varken för oss som klubb eller för dig som supporter. Till följd av detta dröjer därför besked i säsongskortsfrågan. Här nedan hittar du vanliga frågor och svar kring försäljningen av säsongskort inför nästa säsong:

När kan jag köpa säsongskort 2021?
Det vet vi inte i dagsläget. Vi väljer att avvakta säsongskortsförsäljningen tills vi har en klarare bild kring publikfrågan.

Varför säljer ni inte säsongskort nu?
Vi vill inte sälja någon typ av biljett utan vetskap om att dessa biljetter faktiskt kan nyttjas. Vi värnar om att du som biljettköpare ska få ut det du betalat för.

Kommer ni sälja säsongskort till säsongen 2021?
Det beror på samhällsutvecklingen. Just nu väljer vi att avvakta med försäljningen av säsongskort tillsvidare då vi egentligen inte vet vad de kommer innehålla.

Hur ser jag till att jag får gå på Sirius matcher då publik tillåts på arenan?
Vid en öppning för publik kommer säsongskortsköpare 2020, medlemmar och partners ha förtur.

Får jag som tidigare säsongskortsinnehavare fortsatt förtur till biljetter när de väl släpps?
Ja, du som hade säsongskort 2020 och inte valt att få någon typ av återbäring kommer få chansen att köpa biljetter före alla andra vid kommande biljettförsäljningar.

Kommer jag som köpte säsongskort 2020 men valde att få pengarna tillbaka också få förtur till matcherna?
Nej, du som valt att få återbetalning av säsongskortet 2020 eller få förlorat värde i merchandise har gjort ett återköp och har således inte längre ett säsongskort 2020. Därför innefattas du inte i förtursgruppen.

Har jag kvar min plats från säsongskortet 2020?
Du som inte valt någon åtgärd för ditt säsongskort 2020 kommer få chansen att säkra samma stol nästa gång vi säljer säsongskort. Du som har valt en åtgärd i form av återbetalning eller rabatt på merchandise har inte kvar platsen och kommer få välja platser samtidigt som alla andra vid öppen försäljning.

Hur kan jag som inte har förtur gå på matcherna?
Överskottet av platser kommer släppas till öppen försäljning efter att de med förtur fått chansen att säkra sin plats.

Kan jag stötta klubben på något annat sätt?
Vi kommer så småningom presentera alternativa lösningar för de som vill bidra och stötta klubben ekonomiskt. Under tiden rekommenderar vi dig att bli medlem i Sirius Fotboll 2021. Som medlem får du tillgång till en rad förmåner och är även med och hjälper klubben att växa samt har möjlighet att göra din röst hörd på medlemsmötet. Läs mer om hur hur du blir medlem på siriusfotboll.se/medlem

Ytterligare frågor?
Kontakta biljett@siriusfotboll.se

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch