Bortasupporter

Vi hälsar gästande supportrar varmt välkomna till Studenternas under Allsvenskan 2019 och hoppas att ni ska få en trivsam matchupplevelse hos oss! Nedan följer praktisk information inför ert besök.

BILJETTER
Endast förköp gäller vid entrén. Se till att säkra din biljett innan du kommer till arenan eller gör det med fördel i mobilen.

Biljetter säljs beroende på match antingen via den ordinarie försäljningen på siriusfotboll.ebiljett.nu eller via en särskild länk som distribueras i gästande klubbs egna kanaler.

Gästande supportrar med Bortakortet blir avprickade mot en lista vid biljettkontrollen i entrén.

BORTASEKTION
Bortasektionen är en ståplatssektion belägen under tak mitt på arenans nybyggda södra kortsida, med plats för 1600 personer i grundutförandet.

RULLSTOLSPLATSER
Platser för rullstol inklusive medföljare finns i direkt anslutning till bortasektionen. För att boka dessa, kontakta biljett@siriusfotboll.se

ENTRÉ
Inpassering till bortasektionen sker via den Södra entrén, på sjukhussidan ut mot Ulleråkersvägen.

Observera att inga biljetter säljs på plats i entrén. Se till att säkra din biljett i god tid innan du kommer till arenan eller i mobilen!

PARKERING
Bussparkering för gästande supportrar finns i direkt anslutning till den södra entrén.

Parkeringsplatser för bilar finns inte i direkt anslutning till arenan. I närheten finns Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan samt andra parkeringar i centrum.

SERVICE
Bakom den södra kortsidan finns kiosker med standardutbud samt toaletter.
Studenternas är en kontantfri arena, våra kiosker tar kort och Swish som betalningsmedel.

FRÅGOR ELLER SYNPUNKTER?
Kontakta Sirius SLO Lukas Krehla på lukas.krehla@siriusfotboll.se alternativt din egen klubbs SLO.

Copyright (C) 2019 IK Sirius Fotboll

×