Xite fortsätter som Huvudpartner

02082021_1627887426.jpeg

Uppsalaföretaget Xite fortsätter som huvudpartner för Sirius Fotboll under säsongen 2021.
– Vi tror helhjärtat på Sirius, säger Daniel Thunberg, VD på Xite. Nu hoppas vi på en publikfest på Studenternas!

Det Uppsalabaserade IT-företaget Xite har stöttat Sirius i många år både inom fotboll och bandy, men också olika hållbarhetsinitiativ inom arbetet med Gränslös Fotboll.
– Det har varit ett bra samarbete på alla sätt. 2020 växlade vi upp genom att bli Huvudpartner för Sirius Fotboll. Det känns helt rätt att fortsätta vårt engagemang, säger Daniel Thunberg, VD för Xite.

Förra säsongen var minst sagt annorlunda. Pandemin gjorde att den publika fotbollsfesten på Studenternas tyvärr uteblev.
– Ja, men vi stöttar Sirius i både mot- och medvind, säger Daniel Thunberg, med eftertryck. Nu ser vi framemot en säsong, där Studenternas så småningom kan öppna sina portar för publiken. Vi är väldigt förväntansfulla inför årets lagbygge. Sirius spelar allsvenskans kanske roligaste fotboll och det blir spännande att följa laget under kommande säsong.

Som lokalt företag tycker Daniel Thunberg att det är viktigt att stödja idrottslivet i Uppsala.
– Värdet av att Uppsala har idrottslag i de högsta divisionerna går inte att överskatta, menar Daniel. De senaste åren har det varit riktigt roligt att kunna njuta av allsvensk fotboll i Uppsala. Toppfotbollen ger stjärnglans till staden. Det är staden värd, det är vi som publik värda, säger Daniel Thunberg. Men vi tycker även att det är angeläget att medverka till att skapa ett mänskligare och tolerantare samhälle. Där tror vi idrottsföreningar som Sirius, inte minst i deras satsningar för barn och ungdomar, kan göra en stor insats. Tillsammans bidrar vi, näringslivet och idrotten, till ett bättre – och roligare Uppsala!

Christer Olsson, försäljningsansvarig på Sirius Fotboll, är glad över det fortsatta samarbetet.
– Xite är en otroligt viktig partner för oss och vi är glada och stolta över att de fortsätter som Huvudpartner ytterligare ett år.

Xite är ett Uppsalabaserat konsultbolag med fokus på området IT-infrastruktur. Företaget erbjuder helhetslösningar inom IT-system och har spetskompetens inom design, implementation, drift och underhåll. Kunderna är främst stora och medelstora företag. Xite är Gold Certified Partner till Microsoft.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch