Xite blir ny Huvudpartner till Sirius Fotboll

02082021_1627885632.jpeg

Uppsalaföretaget Xite tar ett nytt kliv i sitt samarbete med Sirius Fotboll då man under 2020 blir ny Huvudpartner!

BILDEN: Anna Fredlund, Sirius Fotboll och Daniel Thunberg, Xite

Det Uppsalabaserade it-företaget Xite har tecknat ett nytt samarbetsavtal med Sirius Fotboll, som innebär att företaget tar klivet till att bli ny Huvudpartner under 2020! Xite har under ett antal år varit med och stöttat Sirius och Gränslös Fotboll, och tar nu nästa steg i sitt engagemang.

– Det har varit ett bra samarbete på alla sätt. Nu känns det väldigt kul att växla upp och stötta Sirius Fotboll upp mot en ny nivå genom att bli Huvudpartner. Vi ser vi fram emot en framgångsrik säsong som partner till Sirius på den helt nybyggda fotbollsarenan, säger Daniel Thunberg, vd på Xite.

Som lokalt företag tycker Daniel Thunberg att det är viktigt att stödja idrottslivet i Uppsala.

– Värdet av att Uppsala har idrottslag i de högsta divisionerna går inte att överskatta, menar Daniel. De senaste åren har det varit riktigt roligt att kunna njuta av allsvensk fotboll i Uppsala.

– Vi tycker även att det är angeläget att medverka till att skapa ett mänskligare och tolerantare samhälle. Där tror vi idrottsföreningar som Sirius, inte minst i deras satsningar för barn och ungdomar, kan göra en stor insats. Tillsammans bidrar vi, näringslivet och idrotten, till ett bättre – och roligare Uppsala!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch