Vinst igen för damerna i Gävle.

Sirius rivstartade och gjorde 3 mål på 13 minuter och missade därefter en straff innan 4-0 kom i 26 min. Huge hann också med en straff som missades (ska sägas att båda målvakterna räddade straffarna fint) innan reduceringen kom på en hörna precis innan paus. En öppen första halvlek med en hel del chanser och blåsvart (för kvällen i vitt)blandade och gav men bjöd bitvis på fin anfallsfotboll. Andra halvleks första kvart är inte mycket att minnas men sedan trampas det igång igen och sista 22 min görs ytterligare 5 mål och matchen slutar 9-1 till oss. Stora siffror i för sig men vi gjorde skäl för de flesta av dom och hade kunnat gjort något till. Även Huge stack upp emellanåt och hade bud på mer mål. Kul att få göra en massa mål och utspritt på många målskyttar men även att dom görs på flera olika sätt. På det hela taget en bra match från vår sida mot ett för dagen ganska blekt Huge.Nu blir det vila i helgen för alla, så tar vi nya tag på måndag och laddar för BK30 på onsdag den 1 aug på Studan.5 min, 0-1 Ingrid Wixner7 min, 0-2 Stina Holtari13 min, 0-3 Maja Andersson26 min, 0-4 Caroline Lundberg45 min, 1-4 Ida Markström68 min, 1-5 Ingrid Wixner84 min, 1-6 Marija Banusic86 min, 1-7 Marija Banusic91 min, 1-8 Sarah Storck92 min, 1-9 Jenny JanssonLaget:Lina LundqvistStina MelinStina HoltariMoa MattssonLisa WiknerAmmy WallinMaja AnderssonFanny AnderssonIngrid WixnerSanna ÖhlundCaroline LundbergAvbytare: (samtliga inbytta utom Kaisa)Kaisa NilssonLinnea ErikssonSarah ElnickyMalin WinbergIda NorströmFilippa AngeldahlSarah StorckJenny JanssonMarija Banusic  Huges referat