FIFA-turnering | Vill du representera Sirius Esport i eAllsvenskan?

Fifa-turnering_Twitter_gif

FIFA-turnering! I oktober anordnar vi, tillsammans med vår partner Kappa Bar, en FIFA-turnering på Kappa Bar i Uppsala. Tre vinnare får möjligheten att representera Sirius i eAllsvenskan under den kommande säsongen.

Vill du representera Sirius E-sport i eAllsvenskan? Nu har du chansen. Vi söker spelare från Uppland till den kommande säsongen när vi tar en mer lokal inriktning med vårt lag. Tror du att du är rätt person att bära de blåsvarta färgerna i eAllsvenskan? Anmäl dig nedan.

Om turneringen
Turneringen kommer att spelas på Kappa Bar i Uppsala. Det tillkommer en anmälningsavgift på 50:-, men alla deltagare får även en biljett till ståplats som delas ut väl på plats. Biljetten gäller matchen IK Sirius – IFK Norrköping, som spelas 15 oktober kl. 17:30. De tre bäst placerade i FIFA-turneringen kommer få möjligheten att bli kontrakterade FIFA-proffs och representera Sirius i eAllsvenskan.

Speldag

  • Onsdag 5 oktober, incheckning kl. 17:00-17:45. Första matcherna spelas kl. 18:00.

För att delta i turneringen krävs det att du uppfyller kriterierna nedan:

  • Du ska ha din härkomst från eller vara bosatt i Uppland.
  • Du ska vara 16 år fyllda.

Turneringen spelas på Playstation 5 och FIFA23. Mer information kring hur turneringen spelas och alla regler kopplat till den hittar du här.

Vid frågor om turneringsupplägget kontaktar du uppsala@kappabar.se, vid övriga funderingar är du välkommen att höra av dig till martin@siriusfotboll.se.

Anmälan görs genom Kappa Bar. Du hittar anmälan via knappen nedan.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch