Vill du jobba i en av Sveriges bästa akademier?

Akademi_annons_2023

IK Sirius Akademi har sedan starten 2012 växt till en organisation med över ett 20-tal anställda, sex akademilag och cirka 150 spelare och ingår i huvudföreningen IK Sirius Fotboll.  Sirius har som förening utvecklats och vuxit de senaste åren och vi vill fortsatt vara i framkant i denna tillväxtprocess. Varje år förbättrar vi verksamheten på flera olika plan och inför säsongen 2024 kommer vi söka arvoderad personal till våra lag U13 – U15.  Här vi vill utöka vår strategiska expansion inför 2024 och framåt i vår fyrstjärniga akademi.

Instruktörer U13-U15
IK Sirius Akademi söker nu unga ambitiösa tränare som vill fortsätta eller påbörja sin tränarkarriär i ett dynamiskt och utvecklande sammanhang. Vi söker dig som har ett brinnande hjärta för fotboll och vill utveckla såväl ungdomsspelare som dig själv. Vi ser gärna att du har formell utbildning men det är inget krav. Vi erbjuder arvode och utbildning, både utbildning via Upplands FF och SvFF men även dom interna fortbildningarna som är en viktig faktor i vårt interna utvecklingsarbete utöver sammanhanget att få jobba ihop med ambitiösa spelare och ledare. Som person vill vi att du har bra självkänsla och självförtroende samt utstrålar energi som smittar av sig och du har lätt för att samarbeta med andra i samma team eller med andra lag i organisationen. Vi förväntar oss att du är bekväm med att prata inför större grupper. Du är helt klart bekväm med dator då du redovisar och bokför träningar i våra digitala system.

Tillsammans med huvudtränaren kommer du ingå i staben kring laget i en långsiktig strategi som är en del i vår strävan att göra våra spelare bättre och redo för elitspel.

Vi använder oss av The Sirius Way som arbetssätt och spelarutvecklingsplattform. Du behöver snabbt kunna sätta dig in i våra spelsätt och Sirius Akademins synsätt för att ta våra spelare till den yttersta nivån som i första hand är vårt representationslag i Allsvenskan. Du har löpande dialog med Akademichef/Utvecklingschef gällande spelarna och verksamheten.

Det är deltidstjänster som förhandlas som ibland även omfattar kvällar och helger. Du arbetar på uppdrag av Akademichefen.

Vill du vara med och skapa framtidens fotbollsspelare? Då ska du söka våra tjänster redan idag.

Lagledare 

Har du erfarenhet av fotboll och vill bidra till utvecklingen av nästa elitspelare som skriver A-lags kontrakt? En lagledare till vår akademiverksamhet är en mycket viktig del av teamet och vi söker dig med ett stort intresse av att arbeta med ungdomar som har ett öga för administrativa och praktiska frågor och har lätt att samarbeta i en snabbfotat organisation.

Du kommer att vara knuten till ett av våra akademilag under hela fotbollssäsongen där du ser till att allt flyter på som det ska och efter våra riktlinjer som beskrivs i The Sirius Way. Du samarbetar med instruktörerna och rapporterar till koordinator och huvudtränare.

Vi är Sirius
Alla som arbetar inom Sirius fotboll respekterar och följer idrottsförbundets värderingar och efterlever organisationens policys, uppförandekod och betydelsen av ”Vi är Sirius”. Vi eftersträvar mångfald och jämställdhet och söker aktivt efter olikheter hos våra medarbetare. Vi anser att mångfald bidrar till ett bättre arbetsklimat, ökad kompetens och ett bredare perspektiv på verksamheten.

Ansökan
Maila CV och personligt brev till  oscar.zettergren@siriusfotboll.se / conny.sveijer@siriusakademi.se

Vi intervjuar och tillsätter tjänsterna löpande.

 

Foto: Bromans Foto.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch