Viktor Johansson – ny kommunikatör

02082021_1627886540.jpeg

Vi välkomnar Viktor Johansson till rollen som kommunikatör för Sirius Fotboll. Viktor inledde sin anställning hos oss igår, den 3 augusti, och rivstartar direkt med tre matcher på sju dagar.

Viktor är uppväxt i Gimo men har bott i Göteborg de senaste åren. Han har tidigare arbetat med kommunikation inom bland annat fastighetsbranschen och Försvarsmakten. Viktor brinner för allt som innefattar grafisk produktion och har såklart även ett stort fotbollsintresse. Han har själv spelat fotboll på division 3-nivå, men lade skorna på hyllan för några år sedan.

Hur känns det efter första dagen?
– Det känns kul att äntligen vara på plats på sportkontoret. Jag är riktigt taggad på att starta igång arbetet. Det blir full fart på direkten i och med det tighta spelschemat. Nu är det bara ladda om inför Mjällby på torsdag.

Vad har du för förväntningar på jobbet?
– Det ska såklart bli spännande att arbeta med kommunikation kring A-laget och deras matcher men jag ser även fram emot att få kommunicera allt annat som händer inom Sirius Fotboll.

Vad gör en kommunikatör på IK Sirius?
– I praktiken handlar det om att producera innehåll till våra sociala medier och planera för kommande kommunaktionsinsatser. Vid hemmamatcher blir det såklart även uppgifter kring själva evenemanget, bland annat säkerställa att rätt content visas på storbildskärmarna och att ta hand om press och media.

Vilket är ditt bästa Sirius-minne?
– Det måste vara Blåvitt-Sirius på Ullevi 2014. Kommer ihåg att Moses gjorde matchens enda mål och att Sirius, som var nykomlingar i superettan vid den tiden, helt välförtjänt slog ut de regerande cupmästarna.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch