Vi välkomnar fler besökare till Studenternas

  • App
02082021_1627887958.jpeg

De nya riktlinjerna för kultur- och sportevenemang möjliggör att vi kan välkomna fler besökare till våra hemmamatcher från 1 juli. Därmed kommer vi nu att påbörja en ny biljettförsäljning till hemmamatcherna mot Mjällby AIF och Degerfors IF. Vi kommer även påbörja försäljning av säsongskort. Nu vill vi välkomna er till ett färdigbyggt Studenternas på riktigt!

500 biljetter är redan sålda till matchen matchen mot Mjällby AIF – och nu öppnar vi upp för ännu fler besökare, vi hoppas även på ytterligare höjning framöver. Här nedan hittar du biljettinformation inför våra kommande hemmamatcher i Allsvenskan.

SÄSONGSKORTSFÖRSÄLJNING

I samband med det ökade publikintaget kommer vi nu att sälja säsongskort. Du kan välja mellan sittplats och ståplats.

Säsongskortsförsäljning – Förutsättningar
• Både sittplatser och ståplatser är valbara.

• Önskas fler sittplatser bredvid varandra får du köpa de övriga med avstånd till de två som sitter bredvid varandra. Här är det viktigt att du i läget där du kan välja dina egna platser klickar i ”Välj spridda platser” för att kunna placera alla dina platser i närheten av varandra.

• För dig som vill se matcherna från ståplats rekommenderar vi säsongskort ståplats. Den här biljettypen finns nu tillgänglig för köp, dock med reservation för förändringar i SEF:s protokoll och myndigheternas restriktioner.

Säsongskortsförsäljning – Kategorier och priser

Klicka på bilden för att förstora arenaöversikten.

• Mittplats: 3 199 kr
• Kantplats: 2 399 kr
• Familj (vuxen): 2 399 kr
• Familj (ungdom, 7-17 år): 999 kr
• Ståplats (vuxen): 1 599 kr
• Ståplats (ungdom, 7-17 år): 1 199 kr

Din gamla plats
Den plats du hade på säsongskortet 2020 kommer du kunna förlänga till säsongen 2022. Den plats du köper nu gäller därmed endast för innevarande säsong.

Digitalt säsongskort
Du får ditt säsongskort digitalt. Dels får du i samband med köpet ett mejl med nedladdningsbara PDF- och mobilversioner av ditt säsongskort, men du kan också komma åt säsongskortet genom appen Sirius Live, som du kan ladda ner till din Iphone eller Android-telefon. Om du registrerar dig och loggar in i appen med samma mejladress som du har kopplad till ditt säsongskort så kan du hitta kortet där. Vill du köpa till ett fysiskt plastkort kan du välja det som leveranssätt i varukorgen för 99 kr. Då skickas det hem till dig på posten.

Säsongskortet gäller våra kvarvarande hemmamatcher i Allsvenskan. De olika biljettalternativen hittar du på biljettsidan.

LÖSBILJETTFÖRSÄLJNING

Lösbiljetter kommer att släppas i god tid innan våra hemmamatcher och kommuniceras via våra sociala medier och hemsida. Det kommer finnas biljetter runt om hela arenan. Platserna är utplacerade om två med avstånd mellan varandra*, du väljer själv hur många biljetter du önskar och var du vill sitta. Platserna och priserna är gällande under nuvarande restriktioner.

FÖRTUR OCH ÖPPEN FÖRSÄLJNING

De som efterskänkt sina säsongskort kommer först få möjligheten att köpa säsongskort samt lösbiljetter. Förturen innebär ett separat mejl med förhandsåtgång till biljettköp. Detta mejl gick ut idag, måndagen den 28:e juni. Förturen gäller enligt nedan ordning:

28 juni, kl.21:30: Förturen inleds med att alla säsongskortsefterskänkare av säsongskortet 2020 får möjlighet att köpa säsongskort 2021 samt möjlighet att köpa ytterligare lösbiljetter till Sirius-Mjällby samt Sirius-Degerfors.

29 juni, kl.18:00: Förturen går vidare till våra medlemmar för köp av säsongskortet 2021 och ytterligare lösbiljetter till Sirius-Mjällby samt Sirius-Degerfors.

30 juni, kl.12:00: Förturen går ut, den allmänna försäljningen av säsongskortet 2021 och ytterligare lösbiljetter till Sirius-Mjällby samt Sirius-Degerfors blir tillgängliga på från kl.12:00 på siriusfotboll.ebiljett.nu.

FRÅGOR OCH FUNDERINGAR

Välkommen att kontakta oss på biljett@siriusfotboll.se.

* Undantag kan förekomma.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch