Vi söker affärsansvarig B2B

Annonsekon_B2Bansvarig_hemsida

Vi söker dig som har någon form av vidareutbildning inom försäljning och marknadsföring och/eller minst 5 års erfarenhet av att arbeta med komplex försäljning, affärsutveckling samt att bygga relationer med dokumenterat goda resultat.

Du har även ett par års erfarenhet av att personalledning samt att jobba innovativt. Du kan verka som en förtroendeingivande ambassadör som inger trygghet och seriositet. Du tycker om att ta ansvar och initiativ ett i lag där alla hjälps åt med ett gemensamt ansvar inför lagets utmaningar. Du strukturerar din grupps arbete genom en tydlig aktivitetsplan med vision och strategi där varje individ ges rätt förutsättningar, och där kulturen är att överträffa förväntningar. Du är van att skapa rapporter och business pipelines samt van vid återkommande rapportering av dessa till VD.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för och ska utveckla Sirius Fotboll kommersiella innehåll för att attrahera fler företag att ingå partnerskap. I rollen ingår ansvar för försäljningsbudget samt personalansvar för säljarna. Du ansvarar vidare för att affärsutveckla befintliga aktiviteter samt addera nya aktiviteter till berörda målgrupper. Du är självklart med och själv bearbetar nyckelkunder och strategiska partner, tar kontakter och genomför egna möten.

Du hanterar allt ifrån framtagande av koncept till genomförande och säkerhetsställande av måluppfyllnad. I rollen ingår ansvar för budgetutformning och uppföljning.

Affärsansvarig är del av klubbens operativa ledningsgrupp. Förväntningen är att du i rollen som affärsansvarig ska kvalitetssäkra vår leverans mot den berörda målgruppen och utveckla både personal och erbjudande.

Du är ytterst ansvarig för kundupplevelsen och följande aktiviteter ingår i arbetsuppgifterna:

 • Försäljning
 • Framtagande av försäljningsplan och budget inklusive målgrupp/branschstrategier
 • Produktutveckling
 • Uppföljning av säljare och budget
 • Kontaktperson mot relevanta tjänsteleverantörer
 • Säljstödsystem ska användas på ett korrekt sätt och utvecklas i rätt riktning
 • Rapportering av försäljningsaktiviteter till VD (resultat mot budget/genomförda)
 • Kommersiella event & andra aktiviteter. Ansvar för planering, innehåll och genomförande
 • VIP/loger/konferens matchdag
 • Delaktig i planering och genomförande av Gala
 • Proaktivt utvärdera och utveckla samtliga mötesplatser för målgruppen.

Arbetet innebär nära samarbete med alla olika funktioner inom organisationen där tjänstens kompetens och uppgifter behövs. Alla tjänster inom Sirius Fotboll kräver en öppenhet för att hjälpa till med arbetsuppgifter där behovet är som störst i olika omfattning och enligt överenskommelse.

Vi erbjuder
Ett utmanande och utvecklande jobb i en dynamisk och värderingsstyrd miljö, med teamanda, glädje och socialt ansvar. En möjlighet att själv få vara med och utveckla din tjänst samt kompetenta och engagerade kollegor. Att få arbeta med ett av Uppsalas starkaste varumärken. Sirius Fotbolls kontor ligger på Sportfältsvägen 3 i Uppsala.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch