Vi behöver input från dig som supporter

  • App
02082021_1627887234.jpeg

Ett framtida lojalitetskoncept håller på att tas fram för svensk fotbolls elitklubbar på herrsidan. Nu kan du som blåsvart supporter vara med och påverka innehållet. Föreningen Svensk Elitfotboll (SEF) är en intresseorganisation för de 32 klubbarna i Allsvenskan och Superettan. Sirius är alltså uppdragsgivare till Svensk Elitfotboll, som har i uppdrag att driva utvecklingen av den nationella herrelitfotbollen.

Det är klubbarna i allsvenskan och superettan som har gett SEF i uppdrag att se över ett framtida lojalitetskoncept för Svensk Elitfotboll. Nu väntar den viktigaste övningen, nämligen att lyssna in de som faktiskt ska använda sig av klubbarnas framtida tjänster – supportrarna. Övningarna kommer att ske digitalt i ett form av ”gamification-spel” där fyra personer utför övningen tillsammans under cirka 60-90 minuter. Spelet kommer att utföras med 15 klubbar ute i landet och Svenska fotbollssupporterunionen (SFSU).

Anmäl ditt intresse
Sirius Fotboll söker nu dig som vill vara med och göra övningarna. Vår SLO Ian Sirelius kommer att vara kontaktperson från vår sida. Arbetet startar i början på februari och övningarna sker digitalt på kvällstid. Vi kommer att välja ut ett antal personer som får representera ett tvärsnitt av vår supporterskara. Vi söker totalt 12 deltagare, uppdelat på nedan kategorier:

  1. Ståplats
  2. Sittplats
  3. VIP

Nedan ser du inplanerade datum för respektive kategori:

  1. Tisdag 2 februari kl 19.00 – Ståplats
  2. Onsdag 3 februari kl. 19.00 – Sittplats
  3. Torsdag 4 februari kl 19.00 – VIP

Anmäl ditt intresse till ian.sirelius@siriusfotboll.se och berätta lite kort om dig själv och din relation till Sirius. Ian kontaktar därefter de som kommer att få utföra övningen. Till följd av rådande restriktioner kommer vi att hålla övningen digitalt.

Vad är ett lojalitetskoncept?
Ett lojalitetskoncept i fotbollens värld skulle kunna användas för att premiera lojalitet genom att erbjuda nationella-, lokala- och klubbförmåner såsom prisrabatter, särskilda erbjudanden och så vidare till lojala supportrar och medlemmar. Det skulle kunna vara allt ifrån vilka som erbjuds åtråvärda matchbiljetter till att du, och/eller Sirius får en procentuell belöning på din vardagliga konsumtion – utan att du på något sätt behöver förändra din konsumtionsnivå. Den lojalitet som finns till ligornas klubbar är genuin och långsiktig på ett sätt som kommersiella företag mycket sällan kan uppnå. Det ska vi ta tillvara på för ditt och blåsvarts bästa. För oss som enskild klubb är ett sådant arbete en stor och kostsam satsning och genom att skapa ett koncept på liganivå som kan klubbanpassas, sparar vi både tid och pengar. SEF har genomfört ett internt arbete för att inventera behoven av ett framtida lojalitetskoncept – som möjliggörs genom den digitala satsning som gjorts av klubbarna i allsvenskan och superettan.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch