Våra nya matchtröjor – nu till försäljning!

Hemsidan_cover

Spana in våra nya hemma- och bortatröjor. Du hittar dem på siriusshopen.se och har även möjlighet att köpa tröjorna på plats vid söndagens hemmamatch mot Trelleborgs FF. Under onsdagen den 23 februari finns även ett antal tröjor till försäljning i vårt showroom på Sportfältsvägen 3.

Nu är den äntligen här, vår nya hemmatröja. Du kan köpa den från och med idag, onsdag den 23 februari, via siriusshopen.se, och på söndag har du möjlighet att se spelarna i den nya tröjan i samband med cupmatchen mot Trelleborgs FF på Studenternas. Vi passar även på att presentera den vita bortatröjan som har fått en ny design inför Sirius sjätte raka säsong i Allsvenskan.

Tröjorna är framtagna av en arbetsgrupp bestående av bland annat spelare, klubb- och supporterrepresentanter samt vår officiella klädleverantör Select.

I samband med försäljningsstarten kommer både hemma- och bortatröjan säljas utan sponsortryck då alla partners på dräkterna ännu inte är klara. Vi beräknar att kunna påbörja försäljning med sponsortryck under mars månad.

Hemmatröjan 2022

De blåsvarta ränderna har fått sällskap av vita detaljer på krage och ärmar. Tröjmaterialet är detsamma som det svarta tredjestället, ett snabbtorkande och lätt material med god andningsförmåga och slitstark kvalitet i 100% polyester.

Uppsalakillar02_Hemsidan
Hemmatröjan_hemsidan

Bortatröjan 2022

Bortatröjan är fortsatt helvit med nya detaljer på bland annat krage och ärmar. Kragen är helblå, och ärmarna är blåsvarta för att skapa en ännu tydligare koppling till vårt klubbemblem. Select har även möjliggjort att det vita grundfärgen fått sällskap av gula detaljer på sidorna, ett sätt att göra tröjorna ännu mer kopplade till vår visuella identitet.

Bortatröjan

Pressmaterial

Nedan bilder kan laddas ned och publiceras under förutsättning att Sirius Fotboll anges som bildkälla.

Pressmaterial - Sirius matchtröjor 2022

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch