Välkommen Staffan Jacobson!

StaffanJacobson_900x700

Vi välkomnar Staffan Jacobson som ny kundansvarig säljare på Sirius Fotboll. Staffan påbörjade sin anställning den 27 november och har en bakgrund främst från telekombranschen inom försäljning och service. Parallellt med jobbet har Staffan varit spelare och tränare i innebandy på elitnivå i nästan två årtionden.

Staffan, hur känns det efter första dagarna?
– En intensiv men högst underhållande erfarenhet. Magnus och Christer har effektiviserat onboardingprocessen genom fullspäckade dagar, rika på positiva intryck, möten med människor och partners. Det diskuteras entusiastiskt om fotboll, nätverket, galan och framtiden.

Vad ser du mest fram emot med jobbet?
– Att vara en del av Sirius Fotboll och arbeta på Uppsalamarknaden igen, samt att ta vid det välskötta Affärsnätverket är en förmån där Sirius Fotboll har gjort ett fantastiskt jobb. Det jag ser fram emot är en utmanande men spännande och utvecklande tjänst tillsammans med Magnus, kollegor, partners med flera.

Du har en bakgrund som elitidrottare, vad ger den erfarenheten dig i ditt arbete idag?
– Intresset för idrotten präglar inte bara mitt personliga liv utan har också fördjupat min förståelse för teamwork, prestation och målmedvetenhet. Mitt engagemang och dedikation till både arbete och idrott avspeglas i balansen mellan min yrkeskarriär och idrottsliga prestation, både inom och utanför arbetslivet. 

Vi pratar ofta om ”Uppsala är Blåsvart”, vad innebär det för dig?
– För mig har Sirius fotboll imponerat stort inom Allsvenskan och satt sina färger på Sverigekartan, vilket dessutom har gett Uppsala en Blåsvart prägel.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch