Välkommen Martin Malmberg!

MartinMalmberg_SoMe

Idag, tisdag 25 juni, gör Sirius Fotbolls nya klubbdirektör Martin Malmberg sin första dag på jobbet.

Idag är första dagen på Sirius Fotboll, hur är känslan?
– Det känns fantastiskt att äntligen vara igång och kul att träffa kollegorna. Jag har fått en härlig start med ett varmt välkomnande på kontoret.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag har en bakgrund inom försäljning och marknadsföring. De senaste åren har jag haft roller kopplat till affärsutveckling och ledarskap i olika branscher. Nu senast kommer jag från en av Sirius Fotbolls stora partners, Maskin & Verktyg, där jag var försäljningschef.

Berätta lite mer om dig själv:
– Jag är 42 år, född och uppvuxen i Uppsala. Jag bor i ett hus i utkanten av Uppsala med min fru och två barn. På fritiden åker vi gärna till fritidshuset i norra Bohuslän. Utöver det blir det mycket träning, både för egen del och kopplat till familjens aktiviteter. Jag spelade själv fotboll i 20 år i Uppland, men har också varit ungdomstränare, fotbollsförälder och supporter. Jag har följt Sirius på nära håll de senaste åren via Affärsnätverket och varit engagerad som konferencier, främst kring hemmamatcherna på Studenternas.

Vad ser du mest fram emot i rollen som klubbdirektör på Sirius Fotboll?
– Som fotbollsälskare, Siriusanhängare och Uppsalabo är det en drömroll. Jag tror mycket på klubbens långsiktiga strategi och vill bygga vidare på den fina utveckling som skett de senaste åren. Det är inspirerande att få vara en del av ett engagerat och proffsigt team.

Sist men inte minst, frågan som alla får, vi pratar mycket om att Uppsala är blåsvart. Vad betyder det för dig?
– Det är så häftigt att följa den senaste tidens ökade intresse för Sirius i allmänhet och Sirius Fotboll i synnerhet. Jag tycker det är fint att det går att följa och stötta Sirius på så många olika sätt och att det blir en stor gemenskap i Siriusfamiljen. Att fortsätta stärka kopplingen mellan Sirius och Uppsala blir en viktig prioritering för oss framåt.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch