Välkommen Formue som partner till Sirius Fotboll

Formue

Jag är övertygad om att vi kommer att skapa nya relationer och göra affärer i Affärsnätverket.

Formue är Nordens största oberoende förmögenhetsrådgivare och har funnits i Sverige i över 20 år. Uppsalakontoret ligger på Vaksalagatan 6 och öppnades under december 2022. Formue erbjuder en heltäckande rådgivning – från kapitalförvaltning till rådgivning inom skatt och juridik, pension och försäkring, säkerhet, hållbarhet, accounting och generationsskiften.

Jonny Tverin och Micke Carlstam, Hur kommer det sig att Formue väljer att bli partner till Sirius Fotboll?
– Sirius Affärsnätverk har en lokal prägel som är oerhört intressant för Formue som är relativt nyetablerade i Uppsalaområdet. Som partners kan vi komma närmare det lokala näringslivet och inte att förglömma är temat för 2023 hållbart ledarskap som går i linje med det arbete vi själva gör för Formue som bolag och framtidens finansbransch. Även hos oss sätter vi särskilt fokus på en inkluderande kultur och ledarskap.

Vad hoppas ni få ut av Affärsnätverket?
– Med vårt partnerskap kan vi kroka arm med ett starkt lokalt varumärke och göra Formue mer synliga lokalt och nå ut med vad vi kan bidra med för vår målgrupp i regionen. Jag är övertygad om att vi kommer att skapa nya relationer och göra affärer i Affärsnätverket. Sen är det givetvis extra spännande med just fotbollen, och sammantaget att vara en del av ett härligt och trevligt format som vårt partnerskap innebär.

Vi på Sirius Fotboll pratar mycket om att ”Uppsala är Blåsvart”, vad betyder det för er?
– Det är själva upplevelsen kring Sirius Fotboll och allt vad det innebär så som elitfotboll på Studenternas, ungdomsverksamhet, breddfotboll, hållbara initiativ som Gränslös Fotboll och så klart Affärsnätverket. Vi bidrar gärna till att göra Uppsala mer Blåsvart.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch