Välkommen Andrea Callin Nerdal

01082021_1627845994.jpeg

Det senaste tillskottet på Sirius Fotbolls kontor är Andrea Callin Nerdal. Andrea – som intog sitt skrivbord i går – axlar rollen som ekonomiansvarig.  

– Det känns jättespännande, säger Andrea. Det är kul att komma igång och som med alla nya jobb är det en utmaning att ta sig an det som behöver göras för att få till bra rutiner, och att sätta mig in i föreningens ekonomi. Men å andra sidan älskar jag utmaningar.

Närmast föregående arbetsgivare är Shimano där Andrea hade ansvar för redovisningen i koncernens danska bolag och innan dess var det Uppsalabaserade resekoncernen Etraveli. Andrea är utbildad vid Nackademin i södra Stockholm, där hon läste Business IT.

– Det är lätt att tänka att det är lite avigt att gå från en så stor arbetsgivare som Shimano till Sirius Fotboll, men jag tänker lite annorlunda där. Jag brinner för fotboll och för den lokala anslutningen i klubbfotboll. Man kommer närmare alla i staden och det ska bli roligt att få vara med på Sirius Fotbolls spännande resa.

Privatlivet avhandlas i Fålhagen tillsammans med maken Arvid och tre barn. Andrea har även ett förflutet i fotbollen – som vänsterytter – och när hon börja räkna efter vilka Uppsalaklubbar hon spelat i tar fingrarna snart slut. Numera är det korpfotboll som gäller, i KK87.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch