Vaksamt ny partner till Sirius Fotboll

vaksamt

Vi upplever att Sirius både sportsligt, publikt och affärsmässigt har något riktigt stort på gång, och den resan vill Vaksamt vara en del av.

Sirius Fotboll är glada för att Vaksamt har valt att bli partner samt vara med i Affärsnätverket. Vaksamt jobbar med utbildningar samt installation- och service av brandskydd. På utbildningssidan är Vaksamt en helhetsleverantör som erbjuder mängder av certifikatsutbildningar samt också utbildning inom första hjälpen och brand.

Mats Andersson Adamo, hur kommer det sig att ni väljer att bli partner Sirius Fotboll?
– Fotboll och idrott över lag ligger oss varmt om hjärtat och inte minst ungdomsidrott som vi anser är mycket viktig hörnsten i samhället i stort. Vi har en stark lokal förankring i Uppsala och vi har själva barn som deltar i Sirius verksamhet. Vi är även med och sponsrar Sirius Akademi på ett hörn av det skälet att vi tycker att ungdomsidrott är viktigt.

Vad hoppas ni få ut av Affärsnätverket? 
– Ur ett lite mer affärsmässigt perspektiv är Sirius affärsnätverk en plats där vi tror att vi kommer att kunna stärka vårt nätverk i Uppsala och förhoppningsvis kunna generera nya partners och kunder. Som ett #blåsvart bolag ser vi det som helt naturligt att både sälja och köpa tjänster inom Uppsalas näringsliv.

Vi upplever att Sirius både sportsligt, publikt och affärsmässigt har något riktigt stort på gång, och den resan vill Vaksamt vara en del av.

Nya Studan bereder också helt nya möjligheter för den här typen av aktiviteter som kan genomföras på ett utomordentligt proffsigt sätt. Vi ser verkligen fram emot att ta med våra kunder på match med allt runtomkring.

Vi på Sirius Fotboll pratar mycket om att ”Uppsala är Blåsvart”, vad betyder det för er?
– Det är fantastiskt roligt att mötas av barn och ungdomar i Uppsala klädda i Sirius kläder på väg till träning eller match. Att se halsdukar och mössor på skolgården i Sirius färger och inte andra föreningar är på sikt stärkande för hela Uppsala och skapar gemenskap och samhörighet. Detta faktum borgar också för en fortsatt positiv trend kring publiktillströmning på både dam- och herrsidan och bygger en stark bas för framtiden att vila på. Så fortsätt bära halsduk och mössa – gå på matcherna och stötta laget så kommer Uppsala bli än mer blåsvart!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch