Vad ska vi kalla klacksektionen på Studan?

02082021_1627885054.jpeg

Vad tycker du att vi ska kalla ståplatssektionen på den norra läktaren på Studan? Inför färdigställandet av den nya arenan på Studenternas 2020 vill Sirius Fotboll och Västra Sidan tillsammans se till att klacksektionen får ett väl förankrat namn, så att alla blåsvarta talar ett och samma språk.

Efter tre fantastiska men också lite stökiga allsvenska säsonger på Studenternas är det 2020 äntligen dags att kliva ut på en färdigbyggd arena, där vi tillsammans kan blicka fram emot nya mål under många år framöver.

En vital del av den nya arenan blir förstås ståplatsläktaren på den norra kortsidan, där Siriusklacken kommer att hålla till och som vi hoppas ska bli hjärtat på ett pulserande, stämningsfullt och levande Studenternas.

Västra Sidan inledde sin resa som supporterförening på den östra läktaren för 22 år sedan och stod sedan på den västra läktaren under många år innan klacken flyttade till sektion A och B på den östra läktaren igen, för att till slut landa på den norra läktaren inför den första allsvenska säsongen 2017. I år blev det den östra långsidan igen innan säsongen avslutades med två matcher på den södra läktaren.

Men nu är flyttarnas tid över, och det är dags att rota sig på allvar. Från och med nästa säsong och förhoppningsvis för decennier framöver är det den norra läktaren som gäller för klacken, och vi vill att såväl du som står där som alla andra blåsvarta ska se det som en självklar plats, med ett självklart namn. Så att vi alla pratar samma språk.

Därför ställer vi nu frågan till er, supportrar och medlemmar i Sirius Fotboll och Västra Sidan. Vad tycker ni att vi ska kalla ståplatssektionen på den norra läktaren på Studan? Skicka in ditt förslag och förklaring/motivering via formuläret nedan!

>> Till formuläret!

Vi vill ha ditt namnförslag senast den 24 november. Sirius Fotboll och Västra Sidan väljer sedan gemensamt ut de bästa förslagen för en omröstning om vilket det slutgiltiga valet ska bli.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch