Upploppet

  • App
02082021_1627886591.png

Nu börjar Upploppet – en utökning av stödet till Sirius Fotboll. Du har nu möjlighet att swisha in ditt blåsvarta stöd. Ta chansen och delta redan idag genom att swisha till 123 573 39 02. Du som bidrar med 50 kr eller mer till Upploppet är med i utlottningen av fina priser! 

Halva den allsvenska säsongen 2020 är nu spelad och trots ett stort intäktsbortfall har vi klarat oss relativt bra, tack vare ert stöd. Det är tack vare er som situationen fortsatt är under kontroll. Men, vi är bara halvvägs, och nu börjar upploppet. Vi vet om, och är oerhört tacksamma för det ni bidragit med hittills under årets säsong. Nu hoppas vi att ännu fler kan vara med och stötta oss genom Upploppet. Alla swish-inbetalningar ger vår klubb en fortsatt positiv framtid. Sirius har överraskat många i årets allsvenska, men vi är ännu inte där vi vill vara. Swisha för Sirius – Varje krona räknas

Upploppet – regler för utlottningen 

  • För varje 20 000 kronors-intervall som uppnås kommer vi att lotta ut ett pris och dra en vinnare. Priserna kommer synas i stapeln och tydliggöras på våra sociala medier inför varje steg.
  • Varje inbetald 50-lapp motsvarar en lott inför nästa vinstdragning.
  • Det referensnummer du får i samband med swishen gäller som ditt lottnummer. Lotten gäller fram till nästkommande utlottning. Det funkar också att fortsatt köpa hjärtebiljetter via siriusfotboll.ebiljett.nu för att vara med och tävla. Här gäller ditt ordernummer som lottnummer.
  • Den totala insamlingen i Upploppet kommer redovisas kontinuerligt i våra sociala kanaler.

Hur långt kan vi fylla stapeln? Vi har fler olika milstolpar som renderar i utlottningar, vilka vi hoppas uppnå. Hjärtebiljetterna har under året bidragit med ca 400 000 välbehövliga kronor. Nu fortsätter vi – för ett starkt Sirius i Uppsala.

Numret du swishar till är 123 573 39 02.

Klubbdirektör Christer Abrahamsson berättar om läget:

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch