Upplands Bilforum ny officiell bilpartner till Sirius Fotboll

02082021_1627887384.jpeg

Sirius Fotboll och Upplands Bilforum har tecknat ett treårigt partneravtal som gör den Uppsalabaserade bilåterförsäljaren till officiell bilpartner under de kommande tre åren. Hos Upplands Bilforum hittar du nya och begagnade bilar, husbilar och husvagnar.

Michael Rasi, Vice VD, Upplands Bilforum:
– Vi fortsätter vår strategi med att samtidigt stötta Elitföreningarna inom olika idrotter i Uppsala, och extra mycket under Coronatider. Både vi och Sirius har samma inriktning för våra verksamheter, de vill nå spel i Europa och vi vill utveckla vårt varumärke, där vi vill bli bättre på både bil- och husbil/ husvagnssidan. Vi vill också vara med att utveckla upplevelsen när man kommer till Studenternas för att se en hemmamatch med Sirius. Vi är nya inom affärsnätverksamheten som Sirius driver, det är ett sätt för oss som bolag att utvecklas. Vi vill bli en viktig del i nätverket så vi också är med och bidrar att vi gör mer business med lokala företagare, och på så sätt gör Uppsala starkare. Vi är väldigt stolta och glada över att vara en del av Sirius Fotboll under kommande 3 säsongerna.

Christer Olsson, försäljningsansvarig på Sirius Fotboll:
– Vi är oerhört glada att Upplands bilforum väljer att skriva ett treårsavtal med Sirius Fotboll och att de därmed kommer att stötta både A-lag, Ungdom och akademi. Att de som ny partner väljer att kliva in i ett längre avtal direkt bevisar att vi gör väldigt bra saker i Sirius Fotboll. Redan från första mötet fick jag en bra känsla och Upplands Bilforum kommer hjälpa oss att göra fantastiska evenemang på Studenternas när det är dags. Vi hoppas att alla våra ledare, spelare, föräldrar och supportrar visar sin uppskattning genom att låta Upplands Bilforum bli ett alternativ när det är dags att köpa ny bil.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch