Unisport ny retailleverantör till Sirius Fotboll

Unisport_nyhet

Unisport blir Sirius Fotbolls nya retailleverantör. Samarbetet inleds 1 januari 2024 och sträcker sig över säsongen 2026. Sirius Fotbolls ungdomslag kommer därmed kunna beställa sina träningskläder från Select via Unisportstore.se

På bilden: Anders Grähs, Key Account Manager Select Sverige, Christer Abrahamsson, klubbdirektör Sirius Fotboll, Andreas Välitalo Team Sales Manager Sverige, Unisport

– Det känns jättespännande att påbörja detta nya kapitel tillsammans med Unisport. Vi vill kunna erbjuda en bra samlingsplats för våra medlemmar där man kan samla allt man behöver inom fotboll och med Unisport så får vi en helhet som vi tror kommer vara väldigt gynnsam, säger Christer Abrahamsson, klubbdirektör i Sirius Fotboll.

Unisportstore.se är en av Europas ledande leverantörer av fotbollsutrustning. Genom det nya samarbetet får Sirius Fotbolls medlemmar möjlighet att beställa all sin sportutrustning från en och samma webbplats.

– Vi på Unisport är väldigt stolta över att bli officiell retailpartner med Sirius Fotboll. Förutom ett framgångsrikt elitlag så har Sirius en barn- och ungdomsverksamhet med en tydlig värdegrund vilket är viktigt för oss. Självklart är detta ett viktigt steg på den svenska marknaden för Unisport, samt att det stödjer vår vision att göra fotbollsdrömmar till verklighet , säger Andreas Välitalo Team Sales Manager Sverige på Unisport.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch