U19 tar sig an Dalkurd efter derbysegern

  • U19
01082021_1627854370.jpeg

4-0 blev resultatet förra helgen när Sirius U19 mötte Vaksala SK. Det var med en klar dominans i bollinnehav som Sirius vann en annars ganska tempofattig match. Målskyttar: Ludvig Lundqvist, Anton Henning, Sherko Faiqi och Lamin Sheriff. Härnäst väntar Dalkurd FF borta under lördagen, och matchstart är satt till kl. 16.00 på Domnarvsvallen.

Mikael Lindqvist, instruktör i U19, säger såhär:

– Vaksalamatchen var en blek insats där vi inte riktigt var påkopplade. Vi skapade ändå många fina chanser och fick med oss en stabil seger till slut. Dalkurd är ett individuellt skickligt lag som precis som oss vill äga bollinnehavet. Vi kommer att spela ett aggressivt och tempofyllt spel som innebär att Dalkurd får spela mycket försvarsspel. Det är största nyckeln till seger på lördag.

För U17 bröts den tidigare fina sviten mot IF Brommapojkarna. Sirius fick se sig besegrade med 2-0, för även om Blåsvarts avslut var många gav de tyvärr ingen utdelning.
Nu väntar en spännande hemmamatch på Lötens konstgräs mot IFK Lidingö, kl 11:40 på söndagsförmiddagen. Lidingö ligger strax bakom Sirius i tabellen och jagar även de poäng för att utöka sin marginal ned till bottenstriden och nedflyttningsplatserna.

Christian Pellving

Tabeller och spelprogram
U19 Division 1 Svealand
U17 Allsvenskan Norra

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch