U19 i toppen efter 11-0-seger – U17 laddar om

  • U19
01082021_1627853049.jpeg

På söndag är det inte bara Sirius a-lag som spelar match, tidigare på eftermiddagen spelar även U19 och U17.

Det blev en ordentlig målkavalkad för U19 hemma mot Dalkurd förra helgen, med tre hattrickskyttar i en 11-0-seger. Målskyttar i matchen blev Sherko Faiqi (3), Victor Edén (3), Ludvig Lundqvist (3), Josef Jalil och William Freidenfelt.

Sirius möter härnäst Vaksala SK borta på Årsta IP kl 14.00 under söndagen. Just nu ligger U19 trea i tabellen med 22 poäng, lika många som både tvåan Spånga och ettan Frej.

För U17 gick det sämre senast, med en bortaförlust med 5-0 mot Hammarby. Sirius får ta nya tag inför tredjeplacerade AIK:s besök kl 14:40 på Lötens konstgräs på söndagen.

Haris Smajic, instruktör i U17, säger:

– Efter matchen mot Hammarby senast, som var en stor besvikelse, vill jag att vi hittar tillbaka till vårt spel igen. Jag vill att vi gör en bra prestation på söndag även om det är ett tufft motstånd i topplacerade AIK. Nu är det dags att visa att vi snabbt kan komma igen efter en match där jag inte riktigt kände igen vårt lag.

Ni hinner både se någon av de äldre akademilagens matcher innan ni sedan kan bege er till Studenternas för A-lagets sista match innan uppehållet. Välkomna!

Christian Pellving

Foto: Björn Pettersson

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch