TV | Inför Sirius-Akropolis

  • TV
02082021_1627887390.jpeg

Årets andra träningsmatch står för dörren när Superettan-laget Akropolis gästar Studenternas. Matchen startar kl.13:00, imorgon lördag, och du kan följa den på discovery+, sändningen start kl.12:49. 

TV-sändning

Du följer sändningen på discovery+.se. Har du inte ett abonnemang kan du teckna det för endast 199 kronor i månaden. Använder du länken här nedan tillfaller en del av abonnemangskostnaden till Sirius Fotboll. Har du redan ett abonnemang hos discovery+ kan du ange värdekoden ”SIRIUS 2021” för att utnyttja erbjudandet.

–> Till sändningen
–> Registrera nytt abonnemang

Theodor Olsson inför morgondagens match


Theodor, Akropolis imorgon, vad har du för förväntningar på matchen?

– Att det ska vara en match där vi presterar den fotboll som vi tränar på. Att det ska vara likt Gävle, att vi ser till att göra det mesta och det bästa av den här matchen och sedan se till att vi blir lite bättre än vi var innan vi spelade den.

Nytt år, ny ledarstab, hur har uppstarten varit för dig?
– Personligen har det väl varit lite annat i och med att det är mitt andra år i det här laget och den här miljön. Det känns väl tryggt och bra på ett sätt. Annars så ser det väl ut på ett bra sätt, vi får ju vara på Studan i år. När man tänker tillbaka på förra året och hur vi startade den säsongen med att hatta mellan Löten till Johannesbäck, och ibland fys på Studan och teorier uppe på hemvisten så det är ju en stor lyx att få vara här på Studan hela tiden. Så det är en väldigt trevlig och glad start.

Försök sammanfatta de här fyra första veckorna med laget.
– De fyra första veckorna handlar mycket om att alla ska lära känna varandra. Vi har pratat mycket om en kulturdel, vad som ska känneteckna oss och hur vi vill ha det i samband med träning och match, och den biten. Sedan har vi såklart övat på den typen
av fotboll som vi ska spela också. Det får vi ju ännu mer möjlighet att utveckla när det blir stort spel och matcher elva mot elva. Det har varit en rolig uppstart, en härlig tid.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch