Truppen mot Kalmar FF

  • App
01082021_1627861450.jpeg

Sirius rullade tidigt på lördagsmorgonen iväg mot Kalmar inför söndagens allsvenska premiär på Guldfågeln Arena. Med på bussen fanns de 18 spelare som utgör säsongens första blåsvarta matchtrupp när årets allsvenska sparkas igång klockan 15.00 på söndagen.

Fyra spelare står redo att göra sin första allsvenska match i Siriuströjan på söndagen, nyförvärven Kebba Ceesay, Adam Ståhl, John Junior och John Alvbåge är alla med i matchtruppen.

Blåsvart har också fyra spelare indisponibla på grund av skador inför premiären. Jesper Arvidsson är tillbaka i träning efter att ha missat delar av träningsveckan på grund av en smäll mot ryggen i matchen mot Frej, men kommer inte till spel.

Stefano Vecchia stannar också hemma på grund av ett svullet knä, och Abdul Razak går åter in i full träning till veckan men är inte redo för spel på söndagen. För Daniel Jarl väntar en längre tids frånvaro, han tvingas till operation för att komma tillrätta med sitt knä och har sedan 6-8 veckor av rehabilitering framför sig.

Truppen mot Kalmar FF
1 Lukas Jonsson
3 Karl Larson
4 Kebba Ceesay
6 Robert Åhman Persson
7 Niklas Busch Thor
8 Tim Björkström
9 Jonas Lindberg
10 Elias Andersson
14 Ian Sirelius
15 Sam Lundholm
16 Axel Björnström
17 Adam Ståhl
19 Christer Gustafsson
20 Sherko Faiqi
21 John Junior Igbarumah
23 Philip Haglund
26 Mohammed Saeid
30 John Alvbåge

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch