Truppen mot Falkenbergs FF

  • App
02082021_1627884026.jpeg

Här är Sirius uttagna 18-mannatrupp till fredagens hemmamatch mot Falkenbergs FF, som sparkar igång klockan 19.00 på Studenternas.

Glädjande är att Daniel Jarl är med i matchtruppen och redo för comeback efter en längre skadefrånvaro. Även i övrigt rör det sig framåt på skadefronten. Jesper Arvidsson är sedan en tid också han tillbaka i full träning efter ett par månader vid sidan om, medan Stefano Vecchia kört igång fotbollsträningen mer försiktigt.

– Stefano tränar lite från dag till dag beroende på hur knät reagerar, men det ser positivt ut med att han skulle kunna spela mer den här säsongen, säger Sirius naprapat Anton Hagberg.

Saknas gör fortsatt André Österholm, som kommer att undersökas närmare i nästa vecka. För Robert Åhman Persson, som genomgick en lyckad knäoperation för drygt en månad sedan, är det också försiktigt positiva besked.

– För RÅP är det lite dag till dag, det ser bra mycket mer positivt ut nu än tidigare under säsongen, men det kan alltid bli bakslag och så. Vi tar det med försiktighet och det är positivt att han kan vara med och löpa lite runt planen nu, säger Anton Hagberg.

Truppen mot Falkenbergs FF
1 Lukas Jonsson
3 Karl Larson
4 Kebba Ceesay
5 Daniel Jarl
7 Niklas Busch Thor
8 Tim Björkström
9 Jonas Lindberg
10 Elias Andersson
14 Ian Sirelius
15 Sam Lundholm
16 Axel Björnström
17 Adam Ståhl
19 Christer Gustafsson
21 John Junior Igbarumah
23 Philip Haglund
25 Abdul Razak
26 Mohammed Saeid
30 John Alvbåge

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch