Tre Siriushjältar hyllades på Studan

  • App
01082021_1627855091.jpeg

Ante Björkebaum och Ante Eriksson har redan hunnit avsluta sina fotbollskarriärer, medan Niklas Busch Thor idag spelade sin sista match hemma på Studan. Idag hyllades dessa tre Siriushjältar i samband med säsongens sista hemmamatch.

”Antarna” uppvaktades på innerplan redan inför matchen, medan kapten Busch Thor förberedde sig för den match mot Malmö FF som i sig inte blev någon vidare rolig historia ur blåsvart synvinkel, och istället hyllades ordentligt efter slutsignal.

Idag framstod dock andra saker som minst lika viktiga som resultatet i matchen. Efter matchens och de officiella ceremoniernas slut fick de tre också en lång och magisk avskedsstund tillsammans med supportrarna framför den norra ståplatsläktaren. Västra Sidan räckte över sina egna presenter innan ”Fotbollsvänner” sjöngs en sista gång med just de här tre på planen.

– Matchen kunde ha varit roligare, men inramningen var fantastisk. Att få det här avskedet med alla fantastiska fans är något jag aldrig kommer att glömma, säger Niklas Busch Thor, som nu har en match kvar innan karriären är över.

– Det känns väldigt konstigt, jag försöker att inte tänka för mycket på det för det blir jobbigt på ett sätt. Det kommer att bli ett stort tomrum, säger han.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch