Tränings- och matchställskollektionen 2024 – Mer Blåsvart. Mer Uppsala

  • App
Hemsidan_Träningsställ_hemsidan

Inför den här säsongen har Sirius Fotboll, med hjälp av materialleverantören Select, tagit fram unika tränings- och matchtröjor till herrlaget. Kollektionen är mer blåsvart, och mer Uppsala-inspirerad än tidigare. Idag, torsdagen den 8 februari, presenteras tränings- och uppvärmningströjorna. Den 16 februari presenteras de nya matchställen. Samtliga tröjor kommer finnas tillgängliga på siriusshopen.se när Allsvenskan startar. 

Lanseringen av tränings- och matchställskollektionen 2024 är uppdelad i två etapper. Till en början kommer du kunna ta del av tränings- och uppvärmningskollektionen. Spelarna tränar redan nu i det nya träningströjorna, och med start från lägret i Campoamor kommer flera bilder med de nya tröjorna spridas i Sirius Fotbolls kanaler.

Första matchen i de nya matchställen däremot, den väntar i cupen – närmare bestämt den 18 februari då Utsiktens BK gästar Studenternas.

I den här nyheten följer en beskrivning av träningströjan samt uppvärmningströjan. Inför cupmatchen mot Utsiktens BK presenteras matchställen mer utförligt.

Uppvärmningströjan
Den nya uppvärmningströjan har sin utgångspunkt i Selects Monaco-kollektion och är istället vit i grunden samtidigt som den pryds av blåa och svarta detaljer.

Träningströjan
Den nya träningströjan är till största delen svart men präglas av flera blåa detaljer. Med utgångspunkt i Selects Monaco-kollektion har denna specialproducerade tröja därefter fått en touch av Uppsala och Sirius.

Unika detaljer på tröjorna

Stjärna i nacken
Den gula stjärnan utgör en stor del av Sirius klubbhistoria. Innan säsongen 2005 var den en vital del av klubbens matchställ. Placeringen, utformningen och storleken har varierat, men den gula stjärnan har tidigare figurerat på matchtröjorna oavsett årgång och serietillhörighet. Till följd av en uppdatering och modernisering av den visuella identiteten försvann stjärnan från bröstet efter säsongen 2005, och det nuvarande klubbmärket tog istället plats på matchställen. Som ett led i att hylla vår klubbhistoria har Sirius Fotboll därför fått mandat att pryda nacken med en gul stjärna som syftar till att anspela på klubbens historia.

Stadssiluett av Uppsala
Uppsala är Blåsvart är en devis som vi lever efter, och för oss innebär det att alla får vara med i vår gemenskap. För att stärka anknytningen till staden och påvisa att Sirius Fotboll är hela Uppsala lag pryds nu både tränings- och uppvärmningsställen med en stadssiluett.

Hemsidan_Uppvärmningsställ2024_hemsidan

Det nya uppvärmningsstället. Finns både som T-shirt och som långärmad tröja.

Hemsidan_Träningsställ_hemsidan

Den nya träningströjan.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch