Toyo Tires ny dräktpartner

FOTBOLL, ALLSVENSKAN, SIRIUS - ELFSBORG

Sirius känns som en mycket genuin förening att samarbeta med då man har en stark lokal förankring, en mycket lång och fin historia och ett samhällsengagemang som tilltalade oss.

Vi på Sirius Fotboll är glada över att Toyo Tires valt att gå in som dräktpartner och däremed synas på vår matchdräkt. Toyo Tires är en japansk däcktillverkare som producerat däck sedan 1945. Varumärket kännetecknas dess mångsidighet, sitt miljötänk och sin innovation. Nyligen öppnade man sin europeiska fabrik med en årlig produktion av fem miljoner däck som helt försörjs av solpaneler.

Andreas Carlström, hur kommer det sig att ni väljer att bli dräktpartner till Sirius Fotboll?
– Sirius känns som en mycket genuin förening att samarbeta med då man har en stark lokal förankring, en mycket lång och fin historia och ett samhällsengagemang som tilltalade oss, i form av Gränslös Fotboll och inte minst satsningen Skolsamverkan som ligger oss varmt om hjärtat. Vi är imponerade över insatserna och är noggranna med att samarbeta med föreningar som har rätt värderingar och engagemang. Bland annat är vi redan involverade i ett projekt som heter Hälsosam Ungdom (som är en satsning med a. Skolidrottsförbundet), Aktiv Skola och Nattvandrarna.

Foto: Bromans Foto

Vi på Sirius Fotboll pratar mycket om att ”Uppsala är Blåsvart”, vad betyder det för er?
– Även om vi har flera återförsäljare för vårt varumärke i och omkring Uppsala så har vi ju inte den naturliga geografiska kopplingen, då vi har vår bas i Sveriges andra universitetsstad Lund. Som neutrala (fram till nu i alla fall) är Sirius en förening som känns naturlig att unna framgång. Från och med nu är det Blåsvart som gäller även hos oss!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch