Tmpl ny Klubbpartner till Sirius Fotboll

01082021_1627859478.jpeg

PropTech-bolaget Tmpl går in som ny Klubbpartner till Sirius Fotboll under den kommande säsongen.

– Sirius och Tmpl har mycket gemensamt, vi har båda samma höga ambitioner och strävan att alltid bli bättre, säger Henrik Svanqvist, VD på Tmpl. Passionerade människor som jobbar hårt tillsammans som ett team, och har kul. Gör vi det bra så sätter vi en ny standard och visar resten av världen vad vi kan.

Tmpl utvecklar en digital kommunikations- och serviceplattform riktad mot både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter.

Syftet med plattformen är att förenkla interaktion, delaktighet och ökar den sociala samverkan. Det kan till exempel handla om att hjälpa människor med allt från att minska elförbrukningen, hantera matleveranser, få kontakt med förvaltare, till att köpa grannens barnvagn eller rasta dennes hund.

Sirius Fotbolls försäljningschef, Jonas Ahnlund, ser fram emot samarbetet.

– Tmpl är ett väldigt spännande företag som precis är i starten på en häftig resa i en modern bransch. Lite som vi på vår allsvenska resa, säger Jonas. Det betyder mycket för klubben att vi får in nya bolag som vill investera i ett samarbete på den här nivån. På sikt ger det oss en ärlig chans att kunna etablera oss i Allsvenskan.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch