Theodor Olsson slutar hos Sirius Fotboll

Fotboll, Allsvenskan, IFK Norrköping - Sirius

Theodor Olsson, assisterande tränare under de senaste tre säsongerna, avslutar sin anställning hos Sirius Fotboll. Theodor har varit engagerad i A-lagsstaben sedan säsongen 2019 och var innan dess tränare inom akademin sedan säsongen 2018.

Nu står det klart att Theodor lämnar Sirius Fotboll för ett nytt uppdrag hos Malmö FF.

Theodor Olsson:
– Jag har en vemodig känsla trots att jag ser framemot mitt nya uppdrag väldigt mycket då jag vet vad det är för underbart liv jag är påväg att lämna för nu. Född i staden och fem år i klubben där jag fått växa upp och formas på Löten i den familjära kulturen som råder där. Till att 2020 få flytta in på fina Studenternas hos A-laget där jag känt mig älskad från första stund. Det har gjort att jag har älskat min tid här men nu känner jag att det som 26-åring är dags att flytta hemifrån. Jag vill tacka; alla som jobbat i akademin för att ni tog in mig och stod bakom mig, alla i A-laget som format mig till den tränare men också människa jag är idag, alla på kontoret för er alltid så hjälpsamma och positiva attityd, alla supportrar som verkligen håller på att förvandla Sirius till en klubb som ska spela i Europa 2027. På återseende!

Sportchef Ola Andersson:
– Theodor har tillhört A-lagsstaben under de tre senaste säsongerna och hans insatser för vår utveckling är högt uppskattade. Theodor är ytterligare ett exempel på hur vi inom Sirius Fotboll utbildar såväl spelare som ledare för att verka inom elitfotbollen. Vi hoppas att se Theodor tillbaka i Blåsvart i framtiden.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch