Supporterinfo: Rekordresa till premiären

01082021_1627850976.jpeg

Snart sex bussar fyllda med Siriussupportrar och över 650 biljetter sålda till bortasektionen innebär att Sirius kommer att få ett gigantiskt stöd i den allsvenska premiären borta mot Djurgården. Aldrig tidigare har så många blåsvarta slutit upp för att stötta Sirius på bortaplan. Nedan följer relevant information till dig som ska göra den korta resan till Stockholm. Missa inte denna historiska händelse!

Djurgårdens IF – IK Sirius

Allsvenskan, omgång 1
Plats:
 Tele2 Arena, Stockholm
Tid: Måndag 3 april kl 19.00

Resan

Supporterföreningen Västra Sidan arrangerar en bussresa till matchen för alla intresserade Siriussupportrar. Bussarna avgår klockan 16.45 från Vaksala torg. Fem bussar är redan fyllda och en sjätte är påbörjad. Resan kostar 150 kr för medlemmar i Västra Sidan och 200 kr för övriga. Amälan genom mejl till vastrasidan.supporters@gmail.com

Mer information om resan och anmälan finns här.

Biljetter

På fredagseftermiddagen var 651 biljetter sålda till bortasektionen på Tele2 Arena.

Biljetter köper du här genom att välja fliken ”Bortalaget Ståplats”.

Har du köpt Supporterkortet gäller detta som inträde till bortasektionen, och du behöver endast visa upp ditt kort i entrén.

Arenan

Bortasektionen på Tele2 Arena ligger på nedre etaget på arenans norra kortsida, sektionerna A 134-138. Entrén till bortasektionen finns också den på arenans norra sida, mot Nynäsvägen.

Mer information om arenan och hur du tar dig dit med andra färdmedel finns på Djurgårdens hemsida.

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch