Supporterinfo: Hammarby borta på fredag

02082021_1627870554.jpeg

Hammarby IF – IK Sirius
Fredag 10 maj kl 19.00
Tele2 Arena (kartlänk)

Sirius beger sig på fredag till Stockholm för att ta sig an Hammarby på Tele2 Arena. Här kommer information för dig som tänkt stötta Blåsvart på plats!

RESA
Supporterföreningen Västra Sidan arrangerar i vanlig ordning supporterbussar till Tele2 Arena till förmånliga priser. I skrivande stund är två bussar fyllda och i den tredje återstår endast en handfull platser. Läs mer genom att klicka här!

Bussarna åker direkt till arenan. Blåsvarta som redan befinner sig i Stockholm samlas också på Pub 08 på Fridhemsplan inför matchen.

ENTRÉ/SEKTION
Bortasektionen på Tele2 Arena under Hammarbys matcher finns på det nedre etaget på arenans södra kortsida, sektion 118-119. Entré sker genom ingång P i arenans sydöstra hörn, och entréerna öppnar en timme innan avspark.

Supporterbussarna parkerar i anslutning till bortasektionen. Om du tar dig till Tele2 Arena med kollektiva färdmedel rekommenderas tunnelbanestationen Blåsut för smidigaste väg till entrén.

BILJETTER
Biljetter till matchen köper du enklast i förväg via denna länk. Säkra din biljett i förväg för att undvika köer och underlätta vid entréerna!

Biljetter till bortasektionen kostar 165 kr för vuxen, 115 kr för ungdom 7-18 år, student och pensionär, samt 50 kr för barn 0-7 år.

Biljettlucka finns också utanför bortaentrén för biljettköp på plats.

Bortakort: Prickas av och får matchbiljett av personal utanför entrén.

KONTAKT
Frågor före, under eller efter match?
Lukas Krehla, SLO i Sirius finns på plats på Tele2 Arena.
0738101907 / lukas.krehla@siriusfotboll.se

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch