Supporterinfo: AIK på Friends Arena

  • App
01082021_1627851287.jpeg

På torsdagen möter Sirius AIK på bortaplan i allsvenskans femte omgång. Nedan följer information till dig som tänkt se matchen på plats på Friends Arena!

AIK – IK Sirius
Torsdag 27 april kl 19.00
Friends Arena

Till Friends Arena tar du dig billigast och enklast med supporterbussarna som Västra Sidan arrangerar. Vid lunchtid på onsdagen är fyra bussar fyllda och en femte påbörjad. Läs mer om resan och hur du anmäler dig genom att klicka här! OBS! BUSSARNA FULLBOKADE!

Det går också smidigt att ta SL-pendeln från Uppsala och hoppa av vid Solna station. Därifrån är det gångavstånd till Friends Arena.

Entrén för bortasupportrar finns vid Gate 1, en trappa ned från ”kragen”. Karta, vägbeskrivning och mer utförlig information finns på AIK:s hemsida.

Bortasektionen på Friends Arena finns i arenans ena hörn, på det nedre etaget.

Biljetter kan du köpa i förväg via denna länk. Priset för vuxna är 149 kr och för studenter 129 kr. Du kan också köpa din biljett i biljettkassan vid entrén för 170/150 kr.

På tisdagen var drygt 300 biljetter sålda till bortasektionen för torsdagens match. Totalt sett har drygt 14 000 biljetter sålts till matchen.

Har du Supporterkortet? Då hämtar du ut en matchbiljett efter avprickning mot nummer på kortets baksida vid entrén.

Kiosker finns öppna före under och efter matchen, betalning med kort eller kontanter.

Mer information för bortasupportrar finns på AIK:s hemsida.

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch