Stegen till match – ÖSK borta

  • App
02082021_1627886845.jpeg

Hur ser en matchdag ut för våra blåsvarta hjältar? Här är ett axplock av det som hände under gårdagens resa till Örebro.

10:30
Laget samlas på Studenternas för genomgång och lunch innan avfärd mot Örebro. Materialare Gert Andersson är redan på plats för att packa ihop allt material samt för att limma ihop några skor. Troligen ett par som en spelare verkligen inte vill bli av med.

10:45
Spelarna sätter sig ned för att lyssna på tränare Henrik Rydströms sista direktiv innan det är dags att få i sig lite lunch innan avfärden mot Örebro.

11:05
Den levererade maten är kall, så spelarna får turas om att värma maten. Det hela slutar med att en av mikrovågsugnarna får ta plats i bussen.

11.15
Avfärd mot Örebro. Det fortsätts värmas mat då alla inte hann innan avfärd. Mikron står mitt i gången under bussfärden.

12:00
Medan spelarbussen är påväg har materialet anlänt till Behrn Arena i en separat bil. Tröjor hängs upp och placeras ut runt om i omklädningsrummet.

13.40
Laget anländer till arenan. Spelare och ledare tar kliven mot omklädningsrummet respektive ledarrummet. Väl på plats tar sig vissa en kaffe och ger sig ut på plan för att beskåda dagens scen. Alla utom Jamie Roche som direkt fick ställa sig redo för intervju med Dplay. På plan kan man se Nahom Girmai Netabay bredvid Stefano Vecchia rappa med hörlurar i öronen. Kanske för att visa vem som egentligen borde släppa egen musik?

13.55
Simon Gefvert, som tidigare bott i Örebro, tipsar lagledare Gerth Karlsson om vilken pizzeria han ska beställa mat ifrån efter matchen.

14.10
Sirius springer ut för uppvärmning. På plan ser man även assisterande tränare Theodor Olsson ta sig fram på kryckor efter tidigare operation, det går snabbare än för många av spelarna. Även fystränare Johan Holmström är ute och försöker få igång gubbarna.

14.45
Sirius rör sig tillbaka mot omklädningsrummet för att dra på sig de blåsvarta tröjorna och göra sig redo för match. Henrik Rydström säger några sista ord innan lagen ska ställa upp sig för inmarsch.

14.55
Kapten Tim Björkström leder in Sirius, det är dags för match.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch