Stabil start i U19 Allsvenskan

Det var soligt väder och fina förutsättningar på Löten inför Sirius premiär i U19 Allsvenskan mot gästande Djurgårdens IF. Det saknades inte målchanser i matchen trots få mål i protokollet. Vi saxar fräckt från vad Tipselit.se hade att skriva efter matchen:

En av premiärerna spelades på Lötens IP i Uppsala där nykomlingen Sirius stod för ett fint resultat då ligacupsemifinalisten Djurgården fick nöja sig med en poäng. Matchen slutade 1-1 efter en match där Djurgården tog ledningen i första halvlek och hemmalagets Felix Ljungberg kvitterade strax innan halvtid.”

U19 tar sig nu an Skövde AIK på lördag kl 15.00, borta på Lillegårdens konstgräs. Skövde kommer från förlust mot AIK senast.

Tyngre var det för U17 som mötte ett starkt Hammarby på bortaplan. Efter en ursinnig inledning ledde Hammarby med 2-0 efter två fasta situationer, hörna samt straff, och detta inom loppet av två minuter. Slutresultatet blev förlust 5-0.

Efter en bra träningsvecka väntar nu Brommapojkarna hemma på Lötens IP. Skriv söndag förmiddag kl 11.00 i kalendern.

U16 inleder Nationella serien med bortamöte mot Täby FK. Lördag kl 16.30 är tiden och Tibblevallen spelplatsen.