Siriusshopen öppnar vid Studenternas

Shop_Studan

I samband med den allsvenska premiären är det även öppning av Siriusshopens nya butik vid Studenternas. Här kommer du kunna hitta en stor del av utbudet från siriusshopen.se. Butiken vid Studenternas kommer att vara öppen varje onsdag 12-17 samt varje matchdag. Du hittar butiken mellan entré M och N vid Arenatorget.

– Det är med stor glädje som vi äntligen kan öppna en fysisk butik med blåsvart merchandise på Studenternas. Detta är ett viktigt steg i Sirius Fotbolls fortsatta utveckling där vi nu kan göra merchandise mer lättillgängligt och erbjuda ett större fysiskt sortiment. Vi hoppas att denna möjlighet leder till att allt fler personer tar chansen att köpa blåsvarta produkter och på det sättet bidrar till att göra Uppsala blåsvart, säger Linus Wallén, affärsansvarig B2C på Sirius Fotboll.

Öppnandet av butiken vid Studenternas innebär att showroomet på Sportfältsvägen 3 stängs, alla blåsvarta supportrar hänvisas istället till den nya butiken vid arenan – öppningen sker samma dag som den allsvenska hemmapremiären äger rum.
–  Med tanke på den korta tid vi har att förbereda butiken för öppning 1 april, så kommer allt till en början inte hinna bli klart. Vi kommer arbeta hårt under våren för att butiken ska bli så trevlig som möjlig. Till premiären råder fortsatt väskförbud på arenan, och vi rekommenderar därför att blåsvarta besökare köper enklare grejer som exempelvis halsdukar innan match, efter matchen finns det sedan möjlighet att komma tillbaka till butiken och handla fler grejor innan hemgång från arenan, säger Linus Wallén, affärsansvarig B2C på Sirius Fotboll.

Butiken på Studenternas – ett urval av våra produkter
Öppet på matchdagar samt varje onsdag mellan kl.12-17. Betalning via Swish eller kort.

ICA Maxi Stenhagen – ett urval av våra produkter
Nu kan du även köpa blåsvarta prylar på ICA Maxi Stenhagen.

Siriusshopen – alla våra produkter
Onlinebutik med hela vårt merchandise-utbud. Här kan du välja mellan flera olika betalningsalternativ. Läs mer på siriushopen.se

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch