Sirius-veckan – ”Vi njuter av tillvaron”

02082021_1627886221.jpeg

Nu är det bara en vecka kvar till den allsvenska premiären.

Vi är först ut av alla då vi spelar den här märkliga säsongens allra första match, hemma på Studenternas mot Djurgården söndag 14 juni kl 12.00.
Förutom att ställas mot de regerande svenska mästarna direkt i en premiär ställs vi även mot våra tidigare tränare Kim & Tolle.

Torsdag 18 juni kl 19.00 blir det säsongens första bortamatch mot Östersund och måndag 22 juni kl 19.00 väntar BK Häcken på Studenternas.

Därefter följer hemmamatch mot Göteborg, borta mot Falkenberg och Örebro hemma.

Även om det ännu så länge är publikfritt på läktarna som gäller, så gör en anteckning och uppdatera er via vår sajt för att se hur och var du kan följa matcherna.

Sirius kommer inför nästa år 2021 starta upp ett nytt lag för pojkar födda 2008. Det laget kommer heta U13. Dessutom öppnade vi i veckan upp en intagningsprocess för de existerande trupperna, U14 och U15.

Här kan ni läsa mer om hur man anmäler sig och andra villkor.

Fotbollsmässigt har träningarna till största delen speglat de senaste veckornas träning. Intensiteten har skruvats upp ännu några steg och det har även börjat förberedas för den praktiska betydelsen av att spela viktiga träningsmatcher utan publik.

Dessutom har vi utökat dosen med start den här veckan och kör ett pass mer i veckan än föregående veckor.

En annan mycket glädjande sak är att flera spelare är tillbaka från skador. Det har varit spännande att se hur både de yngre och de mer rutinerade spelarna tillsammans tagit ett större kliv på träningarna när både intensitet och träningsdos skruvats upp.

”Att vi äntligen fått ett startdatum plus att sommaren och solen har kommit gör att vi just nu faktiskt njuter av tillvaron och att vi ser med tillförsikt på ett fantastiskt spelschema med massor av härliga utmaningar” säger vår assisterande tränare Theodor Olsson.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch