Sirius tränar på Studenternas

  • App
02082021_1627864043.jpeg

Arbetet med att färdigställa Studenternas för spel inför måndagens allsvenska hemmapremiär pågår för fullt, och nu har det blivit dags för Sirius att för första gången beträda den nya konstgräsplanen.

Under onsdagen lämnade kommunen sitt godkännande för att förlägga Sirius återstående träningar inför hemmapremiären till Studenternas.

Det slutgiltiga beslutet om att godkänna arenan för spel vid måndagens hemmapremiär tas dock under torsdagen av Svenska Fotbollförbundet, efter att slutbesiktning genomförts under förmiddagen.

För att hinna vänja in sig på det nya underlaget inför premiären kommer Sirius att göra sin första träning på Studenternas under torsdagen klockan 10.30. Även lördagens och söndagens träningar kommer att förläggas till den nya arenan.

Tillsammans med Uppsala kommun bjuder Sirius in media att delta vid det första träningstillfället på torsdagen. Eftersom bygget runtom på övriga arenan pågår under tiden kommer torsdagens träning tyvärr inte att kunna vara öppen för publik i övrigt.

Representanter för media är välkomna att delta vid torsdagens träning efter föranmälan till lukas.krehla@siriusfotboll.se. Samling sker vid etableringens besöksentré på arenans norra kortsida klockan 10.15.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch